Vedete

Secrete de vedete – cum reușești să îți protejezi mariajul, la Hollywood și nu numai. Astăzi – Barbra Streisand și James Brolin

Barbra Streisand a fost și va rămâne o mare stea. Cântăreață, actriță, compozitoare, producătoare de filme – ea și-a demonstrat cu vârf și îndesat talentul, indiferent în ce ipostază a vrut să apară în fața publicului. „Rățușca cea urâtă”,  așa cum au numit-o unii, a fost, de fapt, o femeie extrem de atrăgătoare în ochii bărbaților. A avut mereu un „acel ceva” care a făcut-o demnă de a fi curtată și iubită. În articolul de astăzi ne vom ocupa de un capitol aparte din viața Barbrei – căsătoria cu James Brolin.

Cei doi formează unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood, iar în acea lume atât de plină de strălucire și tentații, este foarte greu să îți păstrezi mariajul pentru  multă vreme. Să intrăm puțin în culisele relației lor, pentru a afla cum au reușit această performanță.

Cei doi au mai fost căsătoriți înainte – ea o dată, iar James Brolin de două ori. Înainte de a se îndrăgosti de carismaticul actor, Barbra declara că era de multă vreme singură și chiar începuse să-i placă această libertate.

Barbra și James s-au cunoscut la o petrecere și s-au căsătorit în 1998. Streisand declară acum că este foarte mândră de faptul că mariajul lor durează deja de 20 de ani. „Douăzeci de ani  la Hollywood valorează cât 50 de ani în orice altă parte a lumii”, glumește artista. Ea spune că unul dintre secretele cuplului lor este… adevărul, rostit cu duioșie. Actrița recunoaște că în tinerețe obișnuia să se folosească de adevăr ca de o armă, însă la maturitate a ajuns să îl spună cu multă compasiune și blândețe, astfel că nu te poți supăra pe ea. Cei doi  actori au dezvăluit și alte secrete ale căsătoriei lor de lungă durată. De pildă, au avut mereu conturi bancare separate. Fiecare are banii lui și se simte independent din punct de vedere financiar în relația cu celălalt. De asemenea, crede actorul James Brolin, terapia de cuplu a funcționat foarte bine în cazul lor. Atunci când a apărut un conflict și niciunul nu a fost dispus să cedeze, s-au dus la un arbitru,  care i-a ajutat să depășească situația tensionată. Iată, deci, că și în cuplurile aparent perfecte, pot apărea probleme; totul este să știi cum să le depășești.

James Brolin a mai povestit, într-un interviu, că Barbra l-a făcut mereu să se simtă dorit. Îi trimite mesaje dulci pe telefon, îl întâmpină cu multă dragoste și bună dispoziție când ajunge acasă și nu își varsă prea des nervii pe el.  Asta, spune actorul, îl va face pe orice bărbat să se întoarcă mereu la soție cu plăcere. În plus, Barbra este foarte creativă și în fiecare zi din viața lor vine cu un plan nou, cu o propunere interesantă, așa că nu prea ai cum să te plictisești lângă ea.

V-ar putea interesa și:

Există cupluri perfecte?  Iată opt repere după care te poți ghida ca să afli dacă ai sau nu o relație ideală

Iubirea secretă a președintelui Mitterrand. Peste 1.000 de scrisori adresate „domnișoarei Anne Pingeot”

 

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.