Vedete

Secrete de vedete: cum reușești să-ți păstrezi mariajul la Hollywood și nu numai. Astăzi–Kyra Sedwick și Kevin Bacon

Trei decenii de căsătorie înseamnă enorm și în lumea oamenilor obișnuiți, darmite în cetatea filmului, unde poți număra pe degete cuplurile longevive.  Și totuși, Kyra Sedwick și Kevin Bacon au reușit să treacă peste toate ispitele și încercările vieții în lumina reflectoarelor și să rămână împreună, senini și plini de iubire.

Care este, însă, secretul lor? Cei doi actori, foarte glumeți amândoi, se încăpățînează să spună că nu au niciun as ascuns în mânecă. Încolțiți de reporteri, ei au dat, totuși, de înțeles, că între ei chimia a funcționat de la bun început, iar atracția fizică nu s-a diminuat prea mult odată cu trecerea anilor. Ei spun că scânteia persistă și de aceea, viața lor sexuală este încă foarte bună, chiar și după 30 de ani în care au împărțit același pat.

În plus, cei doi au afinități și priorități comune, în rest, spune Kyra, este pur și simplu, vorba de noroc. Ciudat este, însă, că acest cuplu atât de fericit și solid, a început relația cam cu… stângul. Actrița mărturisește că atunci când l-a văzut prima oară pe Kevin, a crezut despre el că este un ticălos! Ce e drept, la vremea aceea, ea avea 12 ani, iar el 19.

Câțiva ani mai târziu, când s-au reîntâlnit, Kyra și-a schimbat total părerea și a început să-l considere sexy, dar cam rigid. El, în schimb, spune că s-a cam îndrăgostit de ea, așa că a început să o caute tot mai des, prin intermediul unor cunoștințe comune. Apoi, norocul a făcut să fie distribuiți împreună într-un film, așa că actorului i-a fost mult mai ușor să o convingă că e mânat de cele mai bune intenții. La un moment dat, când a fost sigur că ea este sufletul lui pereche, Kevin a scos un inel și a cerut-o în căsătorie, iar ea a spus “da”. Așadar, un început timid, dar care a dus la o apropiere tot mai mare între cei doi actori.

Ei au împreună și doi copii, iar dificultățile apărute odată cu nașterea lor i-au apropiat și mai mult. Evident, mariajul lor nu a fost doar lapte și miere. La un moment dat, copleșită de grijile materne și de carieră, Kyra a ajuns să meargă și la psiholog pentru terapie, dar spune că soțul ei a fost stânca pe care s-a putut baza mereu. Ca să-și salveze relația intimă, au hotărât să petreacă timp și fără copii, așa că cinele romantice în oraș au devenit obligatorii.

Cei doi actori spun că s-au certat foarte rar și fiecare a fost dispus să sacrifice câte ceva pentru fericirea celuilalt. În plus, s-au susținut cu multă bucurie și în carieră și au învățat cum să-ți păstreze relația intactă chiar și atunci când proiectele le-au impus să lucreze la mii de kilometri distranță unul de celălalt.

 

V-ar putea interesa și:

Există cupluri perfecte?  Iată opt repere după care te poți ghida ca să afli dacă ai sau nu o relație ideală

Secrete de vedete – cum reușești să îți protejezi mariajul, la Hollywood și nu numai. Astăzi – Barbra Streisand și James Brolin

 

 

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.