Vedete

Secrete de vedete: cum se mențineau în formă starurile de odinioară. Astăzi – Audrey Hepburn

Starul din „Mic dejun la Tiffany’s” și multe alte filme minunate,  continuă să rămână în istorie ca un reper pentru stil, eleganță și bun gust. Putem spune că ea făcut populară în întreaga lume mica rochie neagră, care de atunci este considerată o piesă de bază în garderoba oricărei femei. Faptul că Audrey Hepburn era atât de slăbuță și atipică pentru vremurile în care a devenit celebră,  a dus la tot felul de speculații că ar suferi de o tulburare de alimentație, însă apropiații vedeti neagă cu vehemență acest lucru. Fiul lui Hepburn, Luca Dotti, susține că mama lui nu a ținut niciodată dietă. Ba din contră, iubea mâncarea și era îndrăgostită în special de paste. Cu toate acestea, spune el, mânca puțin, dar nu se abținea de la nimic.  Actrița prefera, totuși, să consume foarte rar carne.  Meniul ei zilnic arăta, mai ales în cea de-a doua parte a vieții, cam așa: pâine prăjită cu dulceață la micul dejun, paste la prânz, iar seara, mânca supă de pui și multe legume. După cină, Audrey se răsfăța adeseori cu câteva bucățele de ciocolată. Așadar, putem spune că actrița mânca aproape normal, dar să nu uităm că porțiile erau foarte mici.

Și da, vedeta a făcut și mișcare fizică, însă nimic extrem. Apropiații spun că îi plăcea să meargă foarte mult pe jos, iar în rest făcea exerciții ușoare, gen aerobic.

Audrey Hepburn a fost ajutată mult de un metabolism foarte activ. Dar viața ei nu a fost întotdeauna atât de perfectă: o mare parte din anii tinereței a suferit la propriu de foame, mai ales când trăia în Olanda, în timpul ocupației germane. La sfârșitul războiului, Audrey era bolnavă de icter și periculos de slabă. Cine știe, poate acei ani de chin, în care a supraviețuit mâncând doar legume și bulbi de lalele și-au pus amprenta pe evoluția ei ulterioară!

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – regulile de stil ale lui Audrey Hepburn

Cele mai celebre sprâncene din istorie! Tu pe care le preferi?

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.