Vedete

Secrete de vedete – dietele ciudate la care apelează starurile de la Hollywood pentru un rol

Atunci când ești un actor adevărat și mai ești și motivat cu câteva milioane de dolari pentru un rol, ești dispus să faci orice sacrificii ca să-l obții. Unele vedete de la Hollywood au recurs la diete cu adevărat ciudate și extreme, pentru a intra în pielea personajelor. Iată câteva exemple:

  1. Anne Hathaway pentru „Mizerabilii”. După ce a reușit să slăbeasă o parte dintre kilogramele impuse de rol cu o dietă obișnuită (adică mâncând puțin, dar sănătos), actrița, disperată că nu ajunge la greutatea dorită înainte de începerea filmărilor, a mâncat o vreme doar două batoane mici de ovăz cu fructe uscate pe zi!
  2. Christian Bale pentru „Mașinistul„. Actorul a avut sd slăbit cam 30 de kilograme pentru acest rol, așa că s-a hrănit o vreme doar cu o cafea neagră pe zi, un măr și o conservă de ton în suc propriu!
  3. Matthew McConaughey pentru „Dallas Buyers Club„. Pe Matthew îl apreciem că a știut să facă trecerea de la roluri de june prim și băiat perfect la acele roluri adevărate, care îți pot aduce un Oscar, ceea ce s-a și întâmplat în cazul lui. Ei bine, pentru acest film, atleticul actor a slăbit aproape 20 de kilograme într-un timp foarte scurt. Cum? Meniul unei zile obișnuite pentru el arăta cam așa: o omletă din două albușuri, o bucățică de piept de pui la grătar, două Coca-Cola dietetice (cu Zero zahăr) și o budincă mică de tapioca.
  4. Beyonce pentru „Dreamgirls”. Pentru acest rol, focoasa artistă a apelat la o dietă extremă: patru pahare de apă cu sare băute dimineața, urmate de 6-12 pahare de limonadă cu piper de Cayenne. Nu avem informații dacă a mai mâncat ceva în zilele respective, dar oricum, sună groaznic!
  5. Dwayne „The Rock” Johnson. Ei, în cazul lui, lucrurile stau fix pe dos. El nu și-a dorit să slăbească, ci să arate cât mai masiv și mai musculos, așa că și-a impus să mănânce 7 mese consistente pe zi, care includeau, țineți-vă bine: 12 ouă, pește, vită la grătar, pui la grătar, 6 porții de orez, 4 porții de legume, budincă de ovăz, cartofi dulci și ulei de pește.

Acum, că v-am dezvăluit secretele vedetelor, sperăm să nu vă vină vreo idee năstrușnică și să le urmați exemplul! Niciuna dintre metodele lor de slăbire nu se încadrează la categoria „sănătoase”.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – Oprah Winfrey și lupta ei de o viață cu kilogramele în plus

Știți cine este Ashley Graham? Aflați povestea unei tinere care a ajuns model de top, etalându-și cu mândrie formele voluptoase

 

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.