Vedete

Secrete de vedete: frumoasa Catherine Zeta-Jones mizează pe… apă și pe uleiul de argan

Fără doar și poate, Catherine Zeta-Jones a fost și este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. La aproape 48 de ani, soția lui Michael Douglas nu pare să fi îmbătrânit nici măcar o singură zi. Este evident că toată lumea vrea să știe secretul din spatele tenului ei de porțelan.

Ea spune că una dintre metodele prin care își menține pielea hidratată este uleiul de argan. De asemenea, susține ea, cea mai bună hidratare vine din interior. Cu alte cuvinte, cu cât bei mai multă apă, cu atât îți va fi pielea mai tânără și mai proaspătă. Un alt truc, dacă putem să-i spunem așa, este… fericirea. Dacă reușești să fii echilibrată, să te  mulțumești cu ceea ce ai, să fii împăcată cu tine însăți, atunci, cu siguranță că vei arăta mai radioasă.

Sigur, însă, că nu asta e totul: un rol extrem de important îl joacă dieta. Catherine are câteva principii foarte simple: mâncați foarte multe fructe și legume organice, reduceți cât de mult puteți cantitatea de zahăr consumată, beți tone de apă și dormiți bine!

În plus, frumoasa actriță spune că face exerciții în fiecare zi. Pedalează pe bicicleta eliptică la intensitate moderată și practică yoga. S-a obișnuit atât de mult cu această rutină, mărturisește ea, încât i se pare la fel de firească precum spălatul pe dinți.

Problemele nu au ocolit-o nici pe ea în viață, dar Catherine susține că din fiecare încercare a învățat ceva. Actrița a fost diagnosticată cu tulburare bipolară (o afecțiune care se manifestă prin schimbări anormale ale stărilor psihice și episoade maniacale și depresie), după ce soțul ei, actorul Michael Douglas, s-a îmbolnăvit de cancer. Din fericire, pentru moment, cei doi par să fi depășit greutățile și sunt mai uniți ca oricând.

 

Secrete de vedete: cum reușește să aibă Nicole Kidman la 50 de ani un trup de adolescentă!

Secrete de vedete. Superba Salma Hayek dezvăluie că nu este adepta intervențiilor estetice și vrea să îmbătrânească frumos și natural

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.