Vedete

Secrete de vedete: interpreta lui Daenerys Targaryen din celebrul „Game of Thrones” apelează deseori la postul intermitent

Una dintre actrițele în vogă ale momentului este Emilia Clarke, nimeni alta decât Khaleesi, alias Mama Dragonilor, alias Daenerys Targaryen din celebrul serial “Game of Thrones”. Dar blonda, care în viața reală este cât se poate de brunetă, nu s-a mulțumit doar cu acest rol; ea a jucat și în ultimul Terminator și va apărea în curând și într-un nou film din seria Star Wars. Fiecare rol este pentru britanica în vârstă de 31 de ani o nouă provocare, iar producătorii îi cer fie să mai slăbească, fie să devină mai rotunjoară, în funcție de personajul pe care îl întruchipează. Iar Emilia nu este nici foarte înaltă (are 1,57 m) și nici tocmai o silfidă, așa că trebuie să depună eforturi destul de mari pentru a fi pe placul regizorilor și fanilor săi.

Am spus că Emilia a fost numită de revista Esquire “cea mai sexy femeie în viață” în anul 2015?  Ei bine, suntem curioși să aflăm cum a cucerit acest titlu.

Mai în glumă, mai în serios, frumoasa actriță a spus că nu i se permite să mănânce absolut nimic din ceea ce ar putea avea gust… bun.  Nu are voie zahăr, nu are voie prea multe grăsimi și apelează destul de des la postul intermitent (aflați mai multe detalii despre acest tip de post citind Dieta lui Buddha pe site-ul nostru).

Dacă regimul ei alimentar este cam drastic, la fel arată și antrenamentele fizice pe care le face. Ridică greutăți mari, practică mult cardio și kickboxing – în general acele activități intense, care ard multe calorii.  Practic, Emilia face sport de 5 ori pe săptămână: 2 zile exerciții cardio, iar celelalte 3 sunt dedicate antrenamentelor cu greutăți.

Emilia Clarke nu este căsătorită, iar de-a lungul timpului i s-au atribuit relații cu mai mulți actori cunoscuți, ca Jared Leto, sau James Franco. Și nu, nu a trăit nicio poveste de dragoste alături de Kit Harington, interpretul celebrului John Snow, deși fanii Game of Thrones au mari speranțe să îi vadă împreună, măcar în serial.

Secrete de vedete: patru lucruri mai puțin cunoscute despre „frumușica” Julia Roberts

Dieta Buddha – cum pierdeți în greutate ajutându-vă de înțelepciunea antică și știința modernă.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.