Vedete

Secrete de vedete – J.Lo se învinovățește pentru toate eșecurile sale în dragoste, dar trăiește acum o iubire matură, care o împlinește

Fermecătoarea Jennifer Lopez știe cum să rămână în atenția publicului, chiar dacă au trecut muuulți ani de la debutul său pe scena muzicală și pe marele ecran. Fie lansează un nou film, fie un nou hit, fie intră într-o nouă poveste de dragoste, e clar că despre J.Lo vorbește toată lumea. Și a propos de povești de dragoste, artista a fost foarte deschisă într-un interviu recent și a declarat că se învinovățește pentru toate eșecurile ei amoroase din trecut. Acum, spune ea, este mai fericită ca oricând alături de Alex Rodriguez, bărbatul care a completat-o din toate punctele de vedere. Secretul relației ei fericite este respectul, dublat, firește, de iubire și atracție.

Lopez a avut multe relații și chiar trei căsătorii la activ, care au marcat-o puternic. Ben Affleck, Sean “Diddy” Comb, Casper Smart, Marc Anthony – i-au adus fiecare fericire și deziluzii deopotrivă, dar, spune Jennifer, nu au făcut-o să își piardă speranța în dragostea adevărată.

În același interviu, J/Lo, ajunsă acum la 49 de ani, a recunoscut că este foarte mândră de ea pentru cariera longevivă pe care a avut-o și încă o mai are. Pentru asta, spune artista, a muncit enorm și a sacrificat multe în viața personală. Și, oricât de obosită ar fi la sfârșitul unei zile infernale, nu s-a gândit niciodată să renunțe. Si, până la urmă, de ce ar face-o, când arată atât de bine și este la fel de plină de energie și talent ca la începutul carierei?

Și să nu credeți că J.Lo nu mănâncă. Ba da, însă face, de cele mai multe ori, alegerile corecte. Nu consumă deloc alimente procesate, adoră somonul cu multe legume pentru prânz,  iar la cină servește carne de porc sau de pui, gătite în stil portorican. Din meniul ei nu lipsesc ciupercile, quinoa sau fructele proaspete. În plus, artista face foarte mult sport și asta a ajutat-o să-și mențină corpul tonifiat și fundul celebru atât de ferm!

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – Meryl Streep, sau cum să îmbătrânești cu farmec și naturalețe

Vârsta este doar un număr. O dovedește din plin Carmen Dell’Orefice, care este încă model, la 87 de ani!

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.