Vedete

Secrete de vedete – la 50 de ani, fragila și fermecătoarea Naomi Watts vorbește cu sinceritate despre ce înseamnă să îmbătrânești la Hollywood

Actrița australiană care a întruchipat-o pe Lady Di și care a fost muza celebrului regizor David Lynch,  se poate lăuda că, la 50 de ani, este mai strălucitoare ca oricând.  Nici divorțul de Liev Schreiber, nici viața agitată pe care o duce,  nu au reușit să-i știrbească farmecul. Evident, admiratorii săi sunt foarte curioși să afle cum se menține atât de subțirică și delicată, la vârsta când majoritatea femeilor se luptă cu neplăcerile menopauzei. Ei bine, surpinzător, Naomi spune că nu are reguli prea stricte privind dieta. Actrița mărturisește că nu a reușit niciodată să urmeze până la capăt un regim de slăbire în ultimii 20 de ani și nici nu crede că va reuși această performanță de acum înainte. În plus, blondina este mare fan al carbohidraților și ar fi disperată dacă ar trebui să taie pâinea de pe lista alimentelor pe care le consumă. Dar, în compensație, înceracă să includă cât mai multă mâncare sănătoasă în rutina ei zilnică și adoră să gătească, mai ales că are și doi copii pe care îi place să îi răsfețe. De regulă, spune actrița, de pe masa ei nu lipsesc peștele, friptura de pui și legumele. Iar pentru energie consumă nuci, semințe, fructe și ceai verde.

Naomi face, evident, și sport, dar, pentru că se plicitisește foarte repede de același tip de antrenamente, preferă să alterneze exercițiile: jogging, yoga, Pilates, dans cardio, practic în fiecare zi face altceva. Ea spune că, mai ales la vârsta ei, este foarte important să transpiri și să arzi calorii.

Australianca, bună prietenă cu actrița Nicole Kidman, recunoaște că îmbătrânirea la Hollywood poate fi destul de dificilă. Evident că și ea se luptă cu ridurile, cearcănele și un ten obosit, dar încearcă să fie cât mai pozitivă și să-și ia puterea de a merge mai departe din rolurile de femei puternice pe care le interpretează și din dragostea copiilor săi.

Actrița spune că uneori îi este greu să jongleze între meseria de mamă și cea de actriță, iar somnul este adesea un lucru care îi lipsește. Dar, ca să își găsească echilibrul în această viață agitată, s-a înconjurat de oameni buni, cum îi place să spună. Are prieteni de o viață pe care se poate baza și care nu se feresc să o critice, atunci când este cazul, ca să o readucă cu picioarele pe pământ.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – atunci când vrea să arate fără cusur, actrița Robin Wright (52 de ani) mizează pe… lenjeria modelatoare

Dietă de ducesă – ce mănâncă în fiecare zi Kate Middleton

 

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.