Vedete

Secrete de vedete – la 53 de ani, Brooke Shields spune că sportul este cheia unui trup armonios și sănătos

Se împlinesc 38 de ani de când o adolescentă superbă, cu sprâncenele naturale, foarte groase și ușor asimetrice,  făcea senzație în celebrul film “Laguna albastră”. Chiar dacă de atunci Brooke Shields – pentru că despre ea este vorba – a apărut în numeroase alte pelicule și seriale – nimic nu a mai egalat acel succes. La data când a jucat în acest film, Brooke avea doar 15 ani și un trup mlădios. Nici acum, însă, la aproape 53 de ani, actrița nu arată rău deloc. Ea spune că de câțiva ani, a pus accentul pe mișcare fizică mai mult decât oricând și susține că este imposibil să te menții în formă, suplă și sănătoasă, fără să muncești mult pentru asta. Într-un interviu recent, a fost întrebată cum se simte o femeie care îmbătrânește, practic, sub ochii nemiloși ai publicului.  Brooke Shields susține că a încercat să abordeze cu cât mai multă naturalețe problema trecerii timpului.

“Nu am fost niciodată foarte slabă. Am multe prietene supermodele și am fost înconjurată mereu de siluete trase prin inel, dar nu m-am cramponat prea mult de asta. Eu am fost mai degrabă atletică. Am fost conștientă că nu voi fi niciodată invitată să defilez pentru Versace, ori altă casă de modă de renume, dar asta nu m-a împiedicat să apar de-a lungul timpului pe coperțile multor reviste celebre. Am fost întotdeauna o femeie… mare,  și asta la propriu. Nu am încercat să fiu ca altcineva, sau să mă compar cu altă persoană, pentru că ăsta e un lucru periculos și dureros. O vreme am avut niște complexe, legate de picioarele mele de bărbat, sau de fundul prea mare, dar soțul și fiicele mele m-au convins să mă accept așa cum sunt și să nu încerc să mă ascund sub haine  nepotrivite. “

În ultimii ani, Brooke Shields a refuzat multe proiecte, ca să își dedice timpul familiei și propriei persoane. Ea susține că nu admite să nu își facă timp pentru sport și preferă să renunțe la orice altceva, pentru ora de antrenamente alese cu mare grijă. Pe vremea când avea multe roluri pe Broadway, actrița lua foarte multe lecții de dans și s-a rănit des, așa că a suferit mai multe interveții chirurgicale la spate și la picioare. Acum trebuie să aibă grijă ce fel de mișcare fizică face, ca să nu-și pună sănătatea în pericol. În prezent, practică Pilates  și acele exerciții care îi lucrează mai mult mușchii accesori, decât grupele musculare principale.

Cât despre dietă, Brooke spune că încearcă să mănânce cât mai echilibrat cu putință, fără să își refuze, însă, mici plăceri din când în când.  Viața este prea scurtă, susține ea, ca să trăiești într-o frustrare continuă, însă totul se reduce, până la urmă, la echilibru și cumpătare.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete: superba Sofia Vergara, care a pozat nud la 45 de ani, mărturisește că detestă să facă sport

Secrete de vedete: frumoasa Catherine Zeta-Jones mizează pe… apă și pe uleiul de argan

 

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.