Vedete

Secrete de vedete – la 59 de ani, actrița Julianne Moore declară că cel mai mare dușman al ei este… soarele

Julianne Moore o știe cu siguranță  toată lumea, mai ales că regizorii au îndrăgit-o și s-au grăbit să o distribuie în filme dintre cele mai diverse, fie că i-au oferit roluri principale, fie doar apariții secundare. La 59 de ani, Julianne nu se poate plânge  că ar fi intrat într-un con de umbră, ca alte actrițe de vârsta ei, dar nici de felul în care arată. A reușit  să-și conserve aspectul plăcut și silueta neverosimil de subțire.

Actrița spune că depune ceva eforturi pentru asta, dar fără să exagereze. Pe lângă faptul că face Ashtanga Yoga de trei ori pe săptămână, recent a recurs și la serviciile unui antrenor personal, care i-a “prescris” antrenamente cu greutăți ușoare. În plus, se plimbă foarte mult.

Și nu în ultimul rând, atrăgătoarea roșcată este atentă la ceea ce mănâncă. Nu consumă deloc zahăr, mesele ei sunt bogate în legume, iar din când în când, mai ales înaintea unei gale importante, face cure de detoxifiere; în zilele respective nu consumă decât sucuri de plante. Ea spune că, mai ales după o anumită vârstă, când hormonii încep să o ia razna, iar metabolismul încetinește, alimentația capătă brusc o foarte mare importanță. Alcool, dulciuri, prăjeli, fast-food – toate acestea au devenit pentru ea o amintire.

Julianne Moore recunoaște că este obsedată de îngrijirea pielii, mai ales că natura a înzestrat-o cu un ten foarte sensibil. Actrița spune că nu mănâncă niciodată pe terase, ci doar în interiorul localurilor, alege să se plimbe doar prin locuri umbroase și, pe scurt, se ferește de soare ca de… satana. Unul dintre produsele care stau la loc de cinste în trusa ei de beauty este crema cu factor de protecție solară. În plus, mai folosește o cremă de ochi și una intens hidratantă.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – Meryl Streep, sau cum să îmbătrânești cu farmec și naturalețe

Secrete de vedete – Lauren Hutton (75 de ani), fost supermodel, este convinsă că fericirea e făcută din lucruri foarte simple

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.