Vedete

Secrete de vedete – la 59 de ani, Sharon Stone arată senzațional, deși refuză să audă de operații estetice

Una dintre bombele sexy ale cinematografiei, Sharon Stone, a ajuns la vârsta de 59 de ani. Cine nu își amintește faimoasa scenă din “Basic Instinct”, când actrița purta o rochie albă mulată, dar nu și lenjerie intimă? Am putea spune că acele secunde din film au făcut-o faimoasă pentru totdeauna.  Nu este, însă,  ușor să ții ștacheta sus odată cu trecerea anilor, iar diva  pretinde că a ales să îmbătrânească natural, fără să apeleze la intervenții estetice. Vedeta spune că o revoltă ideea preconcepută că numai tinerețea este atractivă și a vrut să dovedească, prin câteva pictoriale îndrăznețe, că poți fi o ispită la orice vârstă, cu condiția să ai grijă de sănătatea  și de corpul tău.  Ea spune că nu a cedat insistențelor unor medici specializați în chirurgia plastică și a refuzat liftingurile menite să o întinerească.  Actrița nu își dorește să își piardă individualitatea și să înceapă să arate la fel cu zeci de alte femei care au apelat la bisturiu. Nu o sperie ridurile și consideră că acestea pot da noblețe chipului.

Sharon nu a fost tot timpul la fel de puternică și de încrezătoare în atuurile ei, însă și-a propus să dobândească, prin autosugestie și meditație, o mentalitate sănătoasă și să se mențină tânără și frumoasă prin sport și o dietă echilibrată. Actrița este fan yoga și stretching. De asemenea, practică multe ore de înot și dans, iar efortul ei se vede, pentru că la aproape 60 de ani, arată foarte bine.  Și dieta ei s-a schimbat mult față de anii copilăriei și tinereții, petrecuți în Pennsylvania, unde mânca la fiecare masă fripturi cu piure de cartofi și sos.  Acum, vedeta mănâncă foarte curat, adecvat vârstei pe care o are și spune că nu se încăpățânează să arate precum o adolescentă, dar, cu siguranță, vrea să fie mereu cea mai bună versiune a ei. 

Viața nu a fost însă întotdeauna ușoară pentru Sharon Stone. Practic, actrița a fost la un pas de moarte în 2001,  când a suferit un atac cerebral și a stat 9 zile în comă.  După o operație dificilă,  vedeta a rămas paralizată la pat timp de 8 luni și și-a pierdut o parte din memorie.  După alți trei ani, a trecut și printr-un divorț dureros. Nu a crezut că va reuși să-și mai revină vreodată, nici că va mai arăta bine, însă miracolul s-a produs, iar actrița a renăscut și a luat totul de la capăt, cu o nouă perspectivă asupra vieții.

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – la aproape 80 de ani, Jane Fonda continuă să întoarcă priviri și este plină de farmec și vitalitate

Cum să îți schimbi rutina zilnică de mișcare după 40 de ani. Află pe ce tipuri de exerciții trebuie să te concentrezi

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.