Vedete

Secrete de vedete – la 60 de ani, Andie MacDowell este la fel de încântătoare ca acum 20 de ani, mulțumită unei vieți echilibrate

Cine n-o știe pe Andie MacDowell, actriță și model, care ne-a încântat de-a lungul timpului în zeci de comedii romantice?  Anii au trecut, iar această femeie încântătoare, cu bucle voluminoase și pielea strălucitoare,  a ajuns la vârsta de 60 de ani, deși cu greu am putea crede asta! De fapt, despre actrița americană se poate spune, fără urmă de îndoială, că este o frumusețe atemporală. E normal să ne întrebâm cum a reușit să fenteze timpul și să arate în continuare suplă și grațioasă, mai ales că are și trei copii!

Într-un interviu recent, actrița a mărturisit că îi place mult să aibă grijă de pielea ei (a fost ani de zile imaginea unui mare brand de produse cosmetice) și de părul bogat și strălucitor. Pentru asta, folosește produse intens hidratante și aplică măști (atât pe față, cât și pe podoaba capilară) cel puțin o dată pe săptămână. În plus, spune Andie, folosește întotdeauna creme cu SPF și  nu se culcă niciodată cu machiaj pe față.

Dar cel mai importamt, crede actrița, este să te hrănești corespunzător și să faci mișcare. Mai ales după vârsta de 40 de ani, aceste lucruri sunt obligatorii, dacă vrei să fii sănătoasă și activă, în primul rând și dacă mai ai o urmă de cochetărie, în al doilea rând.

Fidelă acestor convingeri, Andie consumă multe legume proaspete, grâu încolțit, evită tot ceea ce este ambalat și uneori mânâncă pește și carne de pui, dar numai dacă provin din surse sănătoase. De asemenea, nu-i lipsesc din dietă nucile și semințele, fasolea și rareori, câte o bucățică de brânză.

Cât despre mișcarea fizică, Andie a făcut o obsesie pentru yoga și drumeții. Multă lume crede,  poate,  că yoga nu te poate ajuta să te menții în formă, dar există forme foarte avansate, care chiar te fac să transpiri. Îm plus, spune actrița, yoga vă echilibrează hormonal, alungă stresul și induce o stare de bine. Ba chiar, mărturisește Andie, ei i-a schimbat perspectiva asupra vieții, așa că acum se bucură din plin de fiecare clipă și este mult mai liniștită și împăcată cu sine.

 

V-ar putea interesa și:

Secretele divelor de altădată – cum se menținea în formă Marylin Monroe

Secrete de vedete – regulile de stil ale lui Audrey Hepburn

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.