Vedete

Secrete de vedete – la 60 de ani, superba Andie MacDowell spune că frumusețea vieții stă în lucrurile simple

Una dintre cele mai frumoase și mai carismatice actrițe din cetatea filmului, care ne-a încântat de-a lungul timpului în numeroase comedii romantice (“Patru nunți și o înmormântare”, „Michael”, „Ziua cârtiței”, etc), este Andie MacDowell. În ciuda faptului că are deja 60 de ani, superba actriță nu are timp să se plictisească. Primește mereu roluri provocatoare, este ambasadoarea unei companii cosmetice de renume și, spune ea, călătorește foarte mult.

Ca să se mențină în formă, Andie mănâncă lucruri simple și sănătoase. Consumă multe fructe și legume, dar nu exclude din alimentația ei nici iaurtul de capră, sau condimentele… indiene.  Un aliment nelipsit din mesele ei este orezul brun. “Este hrănitor, sănătos și merge cu absolut orice”, susține actrița. De asemenea, ardeii iuți și murăturile picante se numără printre preferatele ei. Iar desertul său favorit este ciocolata neagră, pe care o consideră delicioasă și plină de beneficii pentru sănătate.

Ea spune că femeile ar trebui să conștientizeze că felul în care vor arăta la vârsta maturității depinde foarte mult de ceea ce mănâncă. Dacă aleg alimente simple și sănătoase, nu numai că își vor păstra greutatea corporală în limitele normale, dar pielea lor va radia de tinerețe.  De asemenea, un lucru pe care îl consideră magic este… apa. O bună hidratare te poate face să arăți cu cel puțin zece ani mai tânără.

La capitolul mișcare, actrița preferă să facă yoga, care o relaxează și o umple de energie pozitivă. Andie spune că a conștientizat importanța schimbării stilului de viață odată cu înaintarea în vârstă. A realizat că vrea să aibă o viață lungă și sănătoasă, iar pentru asta a fost dispusă să își modifice obiceiurile alimentare.

Ca să se elibereze de stres, frumoasa actriță spune că face aproape zilnic plimbări lungi, în aer curat și se bucură de compania persoanelor dragi. Andie MacDowell are și un sfat pentru celelalte femei: să se iubească pe sine, să prețuiască fiecare clipă a vieții și să fie pozitive și pline de iubire.

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – la 62 de ani, actrița Dana Delany arată uimitor. Ce sfaturi le dă altor femei, care vor să îmbătrânească la fel de frumos

Secrete de vedete: Sophia Loren urma lunar o dietă pe bază de paste din grâu integral!

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.