Vedete

Secrete de vedete – la 63 de ani, frumoasa Catherine Hickman nu crede în diete minune, ci în cunoașterea nevoilor propriului organism

Actriță, cântăreață, realizatoare TV, scriitoare, speaker motivațional și femeie de afaceri, Catherine Hickman este o femeie echilibrată și împlinită, care ne-a atras atenția prin felul în care se menține în formă la cei 63 de ani pe care îi are. Am fost curioși, așadar,  să-i aflăm secretele. Spre surprinderea noastră, frumoasa blondă susține că nu crede în diete, deoarece pentru ea nu au funcționat pe termen lung. De altfel, Catherine, care a scris și cărți motivaționale, încearcă să le convingă pe femei că întreaga lor viață poate fi afectată de alegerile pe care le fac, așa că ar trebui să fie atente la deciziile pe care le iau , în orice domeniu.

Ea susține că trebuie să încercăm să fim interesanți în primul rând pentru noi înșine și atunci vom deveni, cu siguranță, interesanți și pentru ceilalți. Practic, trebuie să ne străduim să devenim versiuni cât mai bune ale noastre, să ne cultivăm pasiunile, să fim informați și să încercăm să fim cât mai fericiți în pielea noastră.

Cât despre felul în care se menține în formă, Catherine spune că a fost întotdeauna o autodidactă. S-a documentat pe internet și a găsit metoda care i s-a potrivit, pentru a-și menține greutatea în limite normale. Cum nu crede în diete, s-a orientat mai degrabă spre alegerea unor alimente variate, care să-i asigure pe termen lung un stil de viață sănătos. După aceea, a început să le testeze și și-a studiat reacțiile corpului, eliminând tot ce nu i s-a potrivit, sau care nu dădea rezultatele dorite. “Totul este despre autocunoaștere. Trebuie să înveți să îți asculți corpul, pentru că nu în fiecare caz funcționează aceeași rețetă.”

Cât despre mișcarea fizică – este de părere atrăgătoarea blondă – aceasta este menită să te facă să te simți bine, deci nu trebuie transformată într-un chin. Cu siguranță, fiecare își poate identifica tipurile de exerciții pe care să le facă cu plăcere; yoga, plimbatul cățeilor, lecții de dans, sau karate, orice activitate poate fi eficientă, dacă o practici cu entuziasm.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – la 59 de ani, actrița Julianne Moore declară că cel mai mare dușman al ei este… soarele

Secrete de vedete – Lauren Hutton (75 de ani), fost supermodel, este convinsă că fericirea e făcută din lucruri foarte simple

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.