Vedete

Secrete de vedete – la 70 de ani, modelul profesionist Maye Musk este ca argintul viu

“Sper să le ofer altor femei speranța că pot arăta bine și se pot simți și mai bine, chiar dacă au trecut de 50 sau 60 de ani”.  Acesta este motto-ul de viață al modelului septuagenar Maye Musk.  Deși are deja 70 de ani, frumoasa doamnă nu a renunțat la modelling și la ședințele foto, pentru că este conștientă de atuurile ei, pentru că este în formă și plină de energie și pentru că viața activă o face să se simtă și să arate tânără.

Maye a devenit un model popular prin anii ‘60 și de atunci, în următoarele cinci decenii, a lucrat în mod consecvent la campanii pentru giganții cosmeticii, precum Revlon și Cinique, în videoclipuri, reclame, ș.a.m.d. Cariera înfloritoare nu a împiedicat-o să fie mamă pentru trei copii, să obțină două masterate și să devină, pe deasupra și un nutriționist cunoscut.

Ea spune că a dobândit cunoștințele despre sănătate și nutriție atât pin studiu, cât și din experiențele personale. Pe la mijlocul anilor ‘90, greutatea ei a suferit numeroase fluctuații, așa că a trebuit să devină mult mai vigilentă cu privire la ceea și cum consumă.  Atunci a realizat că are nevoie de anumite strategii pentru a preveni creșterea în greutate. Secretul siluetei sale: planificarea atentă a meselor și evitarea ispitelor!

Pentru Musk, mâncarea este combustibil pentru felul de viață pe care dorește să o trăiască. ”Dacă vă hrăniți bine, cu multe super-alimente, nu numai că veți ține gretatea sub control, dar veți avea, ca bonus, o piele impecabilă. Mâncatul corect combină știința cu bunul simț”, spune frumoasa doamnă. Ea a devenit fan declarat al legumelor bogate în vitamine, precum: dovlecelul, cartofii dulci, spanacul, verdețurile, broccoli și conopidă. De asemenea, consumă unele cereale, lapte, iaurt, orez brun, ouă și nuci. Nu exclude nici carnea, dar preferă peștele și puiul.

Și tocmai pentru că mănâncă echilibrat, Maye spune că nu trebuie să depună eforturi prea mari pentru îngrijirea pielii. Nu fumează, nu bea alcool, se demachiază în fiecare seară, așa că îi sunt suficiente câteva produse de bază și puțin machiaj, pentru a arăta foarte bine.

 

V-ar putea interesa și:

Vârsta este doar un număr. O dovedește din plin Carmen Dell’Orefice, care este încă model, la 87 de ani!

Senzuală și plină de vitalitate la 61 de ani! Află secretele unei femei speciale, care pare să fi băut apă din fântâna tinereții

 

 

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.