Vedete

Secrete de vedete – la 73 de ani, actrița Helen Mirren încape în hainele pe care le purta la 20!

Pe Helen Mirren trebuie s-o știți din foarte multe filme, unele cu mare succes de casă (fără doar și poate, nu există actriță care s-o fi portretizat mai bine pe Regina Elisabeta a Marii Britanii!), dar ceea ce probabil nu știați este că are… 73 de ani! Aspectul ei elegant și tineresc i-a determinat pe cei de la L’oreal să o numească imaginea brandului și să o folosească într-o campanile amplă pentru produsele lor.

Este evident că suntem curioși ce mănâncă și ce face această femeie hiperactivă și talentată ca să arate atât de bine și să fie atât de energică!

Iată ce declara actrița într-un interviu: “să fii în formă are un impact pozitiv asupra fiecărui aspect al vieții tale. Când faceți sport, se eliberează endorfinele, substanțe care vă fac să vă simțiți mai fericiți. Cu toate acestea, eu sunt prea ocupată ca să mă antrenez mult. Așa că am ales o rutină care îmi ocupă doar… 12 minute. Este un antrenament al forțelor regale canadiene, creat de Bill Orban în anii ‘50 și care include 10 exerciții de bază, concepute pentru a oferi un antrenament total într-un timp foarte scurt.”

Cât despre mâncare, Helen spune că merge la restaurant foarte rar, în primul rând pentru că ține la siluetă și în al doilea rând pentru că vrea ca aceste ieșiri să fie experiențe memorabile. Ar deveni foarte banale dacă ar fi repetate prea des. În rest, comandă multă mâncare indiană,  în special curry-uri de legume, nu concepe să își înceapă dimineața fără budincă de ovăz și, spune ea, este mereu atentă la porții. “Am fost toată viața mea la dietă, declara actrița într-un alt interviu. Sunt într-o continuă luptă cu corpul meu. Cu toate acestea, am și eu perioade când îmi permit câte o escapadă culinară, dar după câteva zile renunț, pentru că efectele încep să apară și nu mă mai simt bine în pielea mea.” A încercat zeci de diete, dar de fiecare dată s-a plictisit, așa că a ajuns la concluzia că cel mai bine este să mănânce sănătos (cu micile excepții de care vorbeam înainte) și, mai ales, în porții mici. Este mândră că și acum, la 73 de ani, încape în hainele de la 20! În rest, spune ea, încearcă să se odihnească mult, să doarmă bine și…. mizează pe machiaj. Helen susține că machiajul este cel mai bun prieten al femeilor mature. Nu trebuie să fie excesiv, ci natural și menit să-ți sublinieze trăsăturile.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – la 70 de ani, modelul profesionist Maye Musk este ca argintul viu

Secrete de vedete – superba Monica Bellucci (54 de ani) este adepta porțiilor mici de mâncare