Vedete

Secrete de vedete – la 73 de ani, fermecătoarea Susan Sarandon mizează pe iubire și o atitudine pozitivă în fața vieții

Una dintre cele mai încântătoare actrițe de la Hollywood, care ne-a fermecat în atâtea filme, a ajuns deja la vârsta de 73 de ani. Dar asta nu a făcut-o să-și piardă energia și farmecul, care au ajutat-o atât de mult în carieră. De altfel, ea nu a ținut niciodată cont de vârstă și nu a considerat, de pildă, că pragul de 40 de ani a făcut-o o femeie mai puțin atractivă în ochii celorlalți. Protagonista din „Thelma și Louise” admite, totuși, că pe măsură ce a înaintat în vârstă, și-a schimbat percepția asupra lumii și a îneput să-i pese tot mai puțin de părerea celorlalți. A fost oarecum o nonconformistă: a făcut primul copil la 38 de ani (după care au mai urmat doi), și-a făcut tatuaje, iar la 70 de ani era numită „ambasador al frumuseții” de o renumită firmă de produse cosmetice. Cei care au avut norocul să o cunoască îndeaproape pe Susan spun despre ea că este… autentică și înțeleaptă. Și ca mamă, susține ea, a fost lejeră cu copiii ei, dar a încercat întotdeauna să le insufle valorile în care a crezut și ea – sinceritate, loialitate și simț al răspunderii.

Această femeie formidabilă a știut cum să facă pace cu trecerea timpului. A fost o vreme, susține ea, când era foarte obsedată să arate bine și să le placă celor din jur, apoi, însă, a înțeles cât de important este să te relaxezi și să te bucuri de fiecare zi,  cu toate lucrurile mărunte pe care ți le oferă. Ea nu le sfătuiește pe tinerele din ziua de azi să fie obsedate de o imagine perfectă și să țină diete stricte, pentru că astfel, viața va trece pe lângă ele și vor avea parte de multă nefericire și frustrări. Ea consideră că mult mai importantă decât frumusețea este atitudinea. O femeie puternică și sigură pe ea va emana multă sexualitate.

Întrebată cum de este atât de plină de energie și într-o formă de invidiat, fermecătoarea Susan spune că întotdeauna a pus accentul pe sănătate. Consumă alimente bogate în antioxidanți (află mai multe despre rolul acestora aici), și își face mereu timp pentru mișcare fizică. După vârsta de 54 de ani, când a intrat la menopauză, a redus considerabil carbohidrații, deoarece metabolismul ei s-a schimbat și a început să ia în greutate. Nu a fost niciodată adepta Botoxului și a operațiilor estetice, deoarece, crede Susan,  o actriță „are nevoie ca fața ei să se miște”.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete: mâncarea sănătoasă, trezitul devreme și vinul roșu cu gheață – sunt așii din mâneca actriței Diane Keaton (73 de ani)

Secrete de vedete – la 78 de ani, actrița Faye Dunaway este obsedată să își cântărească fiecare porție de mâncare, exact ca în tinerețe!

 

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.