Vedete

Secrete de vedete – la 78 de ani, actrița Faye Dunaway este obsedată să își cântărească fiecare porție de mâncare, exact ca în tinerețe!

Cât de departe poate merge o femeie, ca să arate așa cum își dorește? Ei bine, foarte departe. Cel puțin așa susține unul dintre prietenii apropiați ai actriței Faye Dunaway, care a făcut un rol memorabil în celebrul film „Bonnie & Clyde”, dar și în alte zeci de pelicule. Obsedată să-ți mențină silueta subțire,  Faye își cântărește fiecare porție de mâncare și își numără fără încetare caloriile consumate. Asta nu ar fi o problemă, dacă nu ar face-o în… public. Prietenul vedetei povestește că aceasta își aduce cântarul cu ea  și când iese la restaurant!  Iar dacă porția pe care i-a pus-o în față chelnerul nu este satisfăcătoare, îndepărtează alimente din farfurie, până când aceasta atinge greutatea dorită de ea. Asta da obsesie! Ce este drept, actrița, care a atins acum vârsta de 78 de ani, nu a luat niciodată în greutate și a arătat mereu impecabil.

Chiar și când a participat la Festivalul de la Cannes, adică în urmă cu 3 ani, actrița a cerut un meniu sărac în calorii și, bineînțeles, și-a cântărit fiecare poție cu mare atenție. Sigur că aceste excentricități fac parte din farmecul ei, dar parcă, totuși, e prea de tot!

Pe lângă acest bizar obicei,  Faye Dunaway face exerciții fizice de 5 ori pe săptămână. Folosește o bandă de alergat și ridică greutăți ca o tinerică.  Și nu se abate de la rutina ei de mișcare nici atunci când este plecată de acasă la filmări, ori în vacanțe. Întotdeauna caută să-și rezerve cameră la hoteluri care au săli de fitness și ignoră cu grație privirile indiscrete, care o urmăresc antrenându-se la primul cântat al cocoșilor.

Actrița spune că faptul că mănâncă ce trebuie și face multă mișcare îi dă încreere în ea și o face să se simtă puternică chiar și la vârsta când alte femei stau cu medicamentele pe noptieră și se plâng întruna de tot felul de dureri.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete: mâncarea sănătoasă, trezitul devreme și vinul roșu cu gheață – sunt așii din mâneca actriței Diane Keaton (73 de ani)

Secrete de vedete: la aproape 100 de ani, cea mai excentrică doamnă din lumea modei ne oferă câteva sfaturi despre cum să îmbătrânim cu grație

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.