Vedete

Secrete de vedete – la 80 de ani, senzaționala Tina Turner mizează pe un stil de viață sănătos și o atitudine pozitivă

Vocea ei este faimoasă. La fel și picioarele ei (despre care se spune că și le-ar fi asigurat pentru suma de 3 milioane de dolari!). La 80 de ani, Tina Turner este ca vinul – cu cât mai vechi, cu atât mai bun.  Secretul faimoasei Tina pare să stea într-o combinație perfectă de stil de viață sănătos și o atitudine pozitivă.

Tina s-a lanasat în muzică foarte devreme, iar la începtul anilor ’60, devenise deja o cântăreață celebră. La 47 de ani, o vârstă la care multe alte staruri  își încetinesc motoarele, ea era pe culmile succesului. Și nici nu e de mirare, având în vedere că această femeie formidabilă a considerat câ vârsta este irelevantă. „În zilele noastre, puteți să fiți exact genul de femeie care vă doriți să fiți”, spunea ea într-un interviu.

Și chiar dacă are niște riduri, și-a păstrat greutatea corporală stabilă. Printe secretele siluetei sale de vis se numără faptul că nu mai mănâncă după ora 18, bea multă apă și dansează. În plus, nu abuzează de dulciuri și grăsimi nesănătoase. Preferă să mănânce sănătos și, deși adoră mâncarea italiană, nu consumă paste decât de două ori pe săptămână. În rest, în meniul ei se regăsesc multe proteine, fructe și legume.

Iată câteva recomandări ale Tinei privind alimentația:

– Tăiați zahărul acolo unde puteți. Asta înseamnă să evitați biscuiții, prăjiturile și îndulcirea cafelei sau a ceaiului. Nu renunțați complet la dulciuri, dar consumați foarte puține, din când în când.

– Nu vă zgârciți la proteine. Mâncați mult pește, pui, curcan și plante bogate în proteine.

– Consumați și multe grăsimi bune – macrou, somon, avocado, nuci și semințe.

– Fibrele sunt prietenele voastre – consumați, așadar, cereale integrale, măcar o dată pe zi.

– Limitați consumul de alcool la un pahar de vin roșu la cină.

De asemenea, pe lângă mâncarea sănătoasă, Tina face și multă mișcare fizică. Urcă și coboară scări, merge pe jos, dansează și aleargă. În plus, cu o casă în Elveția, a devenit fan al saunelor.

Un alt ingredient important pentru sănătate și viață lungă, este, în opinia Tinei, atitudinea. Dacă privești lucrurile cu mult optimism și încredere în propriile forțe, vei găsi puterea de a face tot ceea ce trebuie pentru a arăta și a te simți cât mai bine, indiferent de vârstă.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – actrița Diane Lane (54 de ani) este adepta moderației și a simplității în toate

Secrete de vedete – când vrea să slăbească, Kylie Minogue mizează pe dieta cu grapefruit

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.