Vedete

Secrete de vedete: mâncarea sănătoasă, trezitul devreme și vinul roșu cu gheață – sunt așii din mâneca actriței Diane Keaton (73 de ani)

Una dintre muzele lui Woody Allen, Diane Keaton,  și-a păstrat același aer proaspăt și tineresc ca acum mai bine de 40 de ani, când juca în filmul care i-a adus celebritatea – “Annie Hall”.  Fermecătoarea actriță, posesoare a unui premiu Oscar și fostă iubită a lui Al Pacino și Warren Beatty, este o persoană disciplinată, iar asta, crede ea, a ajutat-o să rămână într-o formă excepțională chiar și acum, la 73 de ani.

Diane mărturisește că este foarte matinală, deoarece are mai multă energie dimineața. Așa se face că, în fiecare zi, se trezește la ora 5 și face o plimbare foarte lungă cu câinele ei, Emmie.

Mersul pe jos este singura formă de mișcare pe care o practică acum, dar compensează printr-o dietă foarte sănătoasă. Nu mănâncă deloc carne, sau pește, iar după ce se întoarce acasă, ia un mic dejun care conține iaurt și foarte multe nuci. În rest, consumă multe legume și fructe proaspete, precum și cereale integrale.

Un alt atu al ei este faptul că nu se omoară deloc după dulciuri, în afară de niște bomboane cu unt, din care se servește după cină, dar cu măsură. De asemenea, se răsfață cu câte un pahar de vin roșu, pe care obișnuiește să îl bea cu multă gheață.

Iar unul dintre motivele pentru care și-a păstrat mintea la fel de ascuțită precum în tinerețe este… creativitatea. Diabe Keaton simte nevoia să se exprime în diferite moduri artistice. Adoră, de pildă, să facă fotografii, iar apartamentul ei e decorat cu colaje realizate chiar de ea de-a lungul timpului.

Diane Keaton are un sfat pentru femeile care vor să îmbătrânească frumos și sănătos: să acorde importanță alimentației, să fie active și să își dedice suficient timp pentru lucrurile care le fac plăcere.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – actrița Diane Lane (54 de ani) este adepta moderației și a simplității în toate

Secrete de vedete – la 59 de ani, actrița Julianne Moore declară că cel mai mare dușman al ei este… soarele

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.