Vedete

Secrete de vedete. Meghan Markle – mărul discordiei din familia regală britanică?

Toată lumea se aștepta ca relația mult îndrăgitului prinț Harry cu actrița Meghan Markle să stârnească o serie de controverse, dar parcă nimeni nu anticipa câte râuri de cerneală vor curge pe această temă!

În loc ca, după nunta fastuoasă dintre cei doi, lucrurile să intre oarecum pe un făgaș normal, scandalurile și bârfele au sporit, spre deliciul jurnaliștilor, care au cu ce să-și umple paginile tabloidelor. Deocamdată, e greu de spus care dintre informațiile apărute sunt zvonuri și care reale, dar e clar că un sâmbure mic de adevăr tot există. Lui Meghan i se reproșează o mulțime de lucruri, iar faptul că a rămas însărcinată nu a scutit-o de atacuri vehemente.

Mai întâi,  pe seama lui Meghan a fost pusă așa zisa ruptură dintre prințul Harry și fratele său William, care s-a soldat cu mutarea noului cuplu din reședința pe care o împărțea cu Will și Kate.

Mai apoi, s-a spus că noua ducesă încalcă în mod repetat regulile Casei Regale britanice și că îl incită și pe Harry să o facă.

De asemenea, s-a zvonit că Meghan și Kate Middleton abia își vorbesc, iar fosta actriță ar fi făcut-o pe ducesa de Cambridge să plângă la nunta ei.

Tot gurile rele susțin că soția prințului Harry s-ar purta cam despotic cu angajații, motiv pentru care mai mulți dintre aceștia, printre care și asistenta ei personală, și-au dat demisia.

Ei bine, în aceste condiții, există multe păreri că mariajul capricioasei ducese de Sussex ar fi sortit eșecului, iar Meghan și Harry nu vor rezista împreună nici măcar cinci ani. Dacă așa vor sta sau nu lucrurile, rămâne de văzut. Deocamdată, cei doi proaspăt însurăței se afișează în public relaxați și zâmbitori, se țin de mână și par complet indiferenți la toate știrile care apar zilnic despre ei.

 

V-ar putea interesa și:

Dietă de ducesă – ce mănâncă Meghan Markle în fiecare zi

Secrete de vedete – regina Spaniei spune că “silueta subțire, cu Zumba se ține”

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.