Vedete

Secrete de vedete – Melania Trump susține că nu se ceartă niciodată cu soțul Donald

Fără doar și poate, Melania Trump este, la ora actuală, nu doar Prima Doamnă a Statelor Unite, ci și  Prima Doamnă a..  lumii. Oricît de urât și contestat ar fi președintele SUA, Donald Trump, el este, totuși, cel mai puternic om al planetei. Mă rog, probabil Vladimir Putin sau președintele Coreei de Nord ar strâmba din nas dacă ar citi acest articol, dar n-avem ce face; trebuie să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului.

Soția lui Donald Trump, în schimb, se bucură de tot mai multă simpatie. Este elegantă, rafinată și degajă mult calm. Probabil că este cu adevărat o persoană calmă și răbdătoare, altfel nu înțelegem cum poate suporta un om atât de coleric ca enervantul Trump. Nu știm ce se ascunde dincolo de masca ei mereu surâzătoare, nu știm dacă își iubește soțul, sau doar îl tolerează, cert este că aparițiile ei publice sunt mai mereu fără cusur. Melania are aproape 48 de ani și un corp perfect.

Într-un articol publicat recent, un apropiat de-al său a dezvăluit secretul picioarelor ei tonifiate. Fostul model de origine slovenă a profitat mereu de fiecare clipă liberă pe care o avea la dispoziție, ca să-și îmbunătățească aspectul fizic și la fel face și acum. O fostă colegă de cameră a Melaniei, de la începuturile carierei sale în modeling,  povestește că aceasta purta mereu greutăți în jurul gleznelor, în timp ce făcea treburile obișnuite prin casă, iar asta a contribuit la întărirea mușchilor picioarelor.

Melania este o persoană destul de rigidă și a fost nevoie de mult efort ca să devină un manechin de succes. Pentru asta, făcea tot felul de exerciții speciale, inclusiv pentru postură și atitudine corporală. În plus, s-a obișnuit încă din acea perioadă să bea foarte multă apă și să țină o dietă strictă, bazată pe foarte mule fructe și legume.

Melania Trump, fostă Melania Knauss, și-a întâlnit  soțul la o petrecere din cadrul Săptămânii Modei de la New York, în septembrie 1998.  Ea susține că în intimitatea casei lor (sau a numeroaselor case pe care le dețin), nu se ridică niciodată vocea și nici nu au avut vreodată o ceartă serioasă. Ne vine cam greu să o credem, dar… mă rog, ea știe mai bine.  Activitatea ei ca model i-a adus atrăgătoarei prime doamne nu doar un soț putred de bogat și foarte influent, ci i-a dezvoltat și un gust rafinat în ceea ce privește alegerile vestimentare. Evident, nu îi lipsesc banii cu care să cumpere haine de calitate, iar ținutele ei sunt elegante și aproape niciodată ostentative.

Secrete de vedete – cum se menține în formă prima doamnă a Franței, care a stârnit atâtea controverse

Secrete de vedete – Kate Middleton se antrenează ca un sportiv de performanță, iar secretul siluetei sale este… scândura

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.