Vedete

Secrete de vedete – Meryl Streep, sau cum să îmbătrânești cu farmec și naturalețe

Cine n-o cunoaște și n-o iubește pe Meryl Streep? Este, probabil, una dintre cele mai talentate actrițe de la Hollywood și a jucat în atât de multe filme, încât le-a uitat numărul.  Viața a trecut însă și peste ea, din fericire cu blândețe, astfel că a ajuns deja la 69 de ani, plină de farmec și energie.

Meryl Streep nu a fost niciodată vreo frumusețe orbitoare. Chiar ea s-a considerat multă vreme “rățușca cea urâtă”. Noi spunem că exagerează și o considerăm cel puțin o femeie plăcută, rafinată, elegantă și plină de umor.

A încercat să-și găsească propriul stil, în mulțimea de actrițe superbe de la Hollywood. Nu a purtat niciodată părul prea lung, considerând că nu i se potrivește, dar a experimentat, în schimb, cu culorile. Apoi, a învățat cum să se machieze, astfel încât să își pună în valoare atuurile. În principiu, a preferat machiajul  natural, adăugând doar un ruj mai îndrăzneț, atunci când trebuia să strălucească la un eveniment.

Celebra actriță nu a apelat niciodată la operații estetice și susține că își iubește fiecare rid, pentru că îi dau expresivitate chipului. În riduri, spune ea, se reflect bucuria, tristetea, dificultățile, ori momentele de fericire din viața fiecărui om. De altfel, ea a declarat mai demult un lucru surprinzător: toată tinerețea ei s-a simțit cumva… matură și abia când a ajuns la 40 de ani a simțit că trupul și mintea ei sunt cu adevărat în armonie.

Ea spune că femeile trebuie să învețe să se iubească mai mult, cu tot cu defectele pe care le au și, mai ales, să se bucure de lucrurile mărunte.

A apelat și ea deseori la diete, dar și-a acordat și plăcerea de a mânca tot ceea ce îi place, măcar din când în când.

Meryl este o persoană plină de farmec, încearcă să-și alunge gândurile negative, să privească plină de recunoștință la oamenii din jurul său și la natură, să ajute cât mai multe persoane care au probleme, să asculte muzică, să se plimbe în aer liber și să fie cât mai luminoasă și pozitivă.

 

V-ar putea interesa și:

Vârsta este doar un număr. O dovedește din plin Carmen Dell’Orefice, care este încă model, la 87 de ani!

Senzuală și plină de vitalitate la 61 de ani! Află secretele unei femei speciale, care pare să fi băut apă din fântâna tinereții

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.