Vedete

Secrete de vedete – modelul Caroline de Maigret ne oferă o mostră despre stilul de viață parizian, liber și nonconformist

După atâtea actrițe și modele americane, am fost curioși să aflăm care este și stilul de viață al femeilor franceze.  Pentru asta, am luat-o la întrebări pe Caroline de Maigret (43 de ani),  producător muzical și model de renume internațional, care ne-a dezvăluit câte ceva despre rutina ei zilnică de mișcare și alimentație. Am descoperit că este o femeie liberă, care trăiește după bunul ei plac și face numai ceea ce simte, fără a fi încorsetată de tendințe. Iar unele dintre obiceiurile ei de viață sunt chiar nesănătoase, am putea spune.

Ce îți place cel mai mult la stilul de viață parizian? Faptul că am timp pentru mine. Am timp să mănânc pe îndelete, să citesc, să mă întâlnesc cu prietenii… nu este chiar atât de tumultuos ca la New York, de pildă.

Ești fumătoare? Da, sunt. Fumez mai ales când sunt stresată. Și atunci când vreau să pierd câteva kilograme (nu faceți ca ea!!!)

Alcool consumi? Aș spune că da, cam trei zile din șapte.

Ce mănânci la micul dejun? Nimic.

Sport faci? Am început să fac ceva mișcare la vârsta de 39 de ani. Am un antrenor care vine la mine acasă.  Sincer, detest să fac asta, dar după, mă simt minunat și asta mă face să continui.

Muzica preferată? Elvis.

Cum arată duminica perfectă pentru tine? Prietenii și membrii familiei adunați în jurul mesei, la un prânz cu mâncare grozavă.

Care sunt lucrurile esențiale din garderoba ta?  Blugi, încălțări sport, un tricou mare alb și o pereche de stiletto negri.

Tocuri sau fără? Depinde de starea cu care mă trezesc dimineața.

Cel mai bun sfat pe care l-ai primit? Îmbracă-te în fiecare zi ca și cum l-ai întâlni pe omul vieții tale.

Faci shopping în fiecare sezon, sau ori de câte ori simți nevoia? Intru într-un magazin când văd ceva care îmi place în vitrină. Nu-mi pasă de tendințe și nici nu mă omor după cumpărături.

Care este cel mai mare mit legat de femeile pariziene? Am scris o carte despre asta! Nici nu știu de unde să încep. O idee preconcepută ar fi că ele nu fac mare lucru pentru fața lor.  Ba da, o îngrijesc și o machiază, dar cu moderație. Le place naturalețea și nu fug de riduri.

Este adevărat că bărbații francezi sunt cei  mai buni amanți? Aș spune că bărbații francezi au acest echilibru ciudat între a fi macho și sensibili în același timp. Mi se pare foarte atrăgătoare chestia asta. 

V-ar putea interesa și:

Ce înseamnă să fii chic? Zece secrete care le fac pe franțuzoaice să fie atât de stilate și admirate

5 metode prin care japonezii reușesc să-și prelungească viața și să rămână supli și sănătoși

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.