Vedete

Secrete de vedete – Pamela Anderson (51 de ani) se simte la fel de sexy ca pe vremea când juca în „Baywatch”

Cine nu și-o mai aduce aminte pe bomba sexy din serialul „Baywatch”, alergând grațioasă pe plajă într-un costum de baie roșu? Cu siguranță, imensul succes al producției i s-a datorat cu vârf și îndesat și Pamelei Anderson.  Actrița canadiano-americană, care a ajuns acum la 51 de ani, arată încă trăznet și ne amintește oarecum de Brigitte Bardot. La fel ca și diva de odinioară, Pamela a vrut să demonstreze că este mult mai mult decât un chip frumos și un trup perfect, așa că s-a implicat foarte activ în numeroase  campanii  pentru drepturile animalelor. Fosta muză a lui Hugh Hefner, care a apărut și în revista Playboy, spune că inteligența și frumusețea nu se exclud deloc. Într-un interviu pentru Harper’s Bazaar, bomba sexy a acceptat să vorbească despre feminitate, stilul său de viață și cum are de gând să îmbătrânească cu grație.

Ea spune că s-a simțit întotdeauna bine în pielea ei și nu i-a păsat prea mult de imperfecțiuni, deoarece le consideră sexy.  Pamela jură că, la aproape 30 de ani de la Baywatch, are  același corp, pe care l-a păstrat datorită moștenirii genetice, pe de o parte, și a unui stil de viață sănătos, pe de altă parte. Actrița face Pilates și își plimbă câinii în fiecare zi, timp de câteva ore. Dincolo de asta, însă, cea mai importantă este dieta. De altfel, a devenit vegană în urmă cu foarte mulți ani, iar acest regim a ajutat-o să se mențină în formă.

Cât despre rutina ei de frumusețe, Pamela mărturisește că este fan declarat al uleiului de nucă de cocos, pe care îl folosește atât pentru piele, cât și pentru îngrijirea părului.  Actrița mai spune că nu ar  putea renunța niciodată la machiaj,  deoarece o ajută să se pună în valoare. „Fiecare femeie este liberă să arate cât de natural își dorește, însă eu vreau să fiu feminină și seducătoare”.

Contrar așteptărilor, blonda susține că nu se teme deloc să îmbătrânească. Ea spune că fiecare femeie este atât de bătrână cât vrea să fie și cât se simte. Totul ține de atitudine. Ea preferă să se înconjoare de oameni pozitivi, să nu se streseze din orice, să prețuiască valorile spirituale în detrimental celor materiale și să aibă grijă de corpul ei.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – la 54 de ani, supermodelul ElleMacpherson demonstrează că „silueta subțire cu sport și dietă se ține”

Secrete de vedete – sfaturile de viață ale celebrei Brigitte Bardot

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.