Vedete

Secrete de vedete – pandemia i-a pus mariajul pe butuci unuia dintre cei mai celebri actori de la Hollywood!

George Clooney și Amal Allamuddin au ajuns la un pas de divorț

Carantina a fost o piatră de încercare pentru multe cupluri, care au putut astfel să își verifice iubirea și compatibilitatea. Nici starurile nu au făcut excepție, iar în cazul lui George Clooney, izolarea alături de soția sa ar putea duce la un divorț răsunător.

Cei doi au personalități prea puternice, care au intrat adeseori în conflict.  De altfel, de-a lungul mariajului lor de 6 ani, au mai apărut zvonuri despre un posibil divorț. Ba chiar se spune au adus pe lume gemenii, tocmai ca să își salveze căsnicia, care ajunsese într-un impas. Surse din anturajul celor doj afirmă că avocata Amal și-ar mai dori și alți copii, dar actorul se opune cu înverșunare.  Alți apropiați au avansat chiar ideea că soția lui Clooney ar fi din nou însărcinată, în timp ce gurile rele vorbesc despre faptul că certurile tot mai dese din perioada de carantină, i-ar fi determinat pe cei doi să se gândească la o separare. La mijloc ar fi nu numai gemenii cuplului, ci și o avere estimată la peste 500 de milioane de dolari!

Se pare că George Clooney, care ani de zile a afirmat că nu se va însura niciodată, nu se simte bine atunci când are pe cineva în preajmă care încearcă să îl conducă. Încă din februarie, unele tabloide susţineau că cei doi au o căsătorie nefericită şi că ruptura e tot mai aproape. Peste toate astea, actorul ar avea şi nişte probleme de sănătate care îl apasă mai rău ca niciodată, iar asta îl face greu de suportat.

Clooney şi Amal s-au căsătorit în 2014, la Veneţia. Ei au împreună doi copii, pe gemenii Ella şi Alexander, în vârstă de trei ani.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete: cum se mențineau în formă starurile de odinioară. Astăzi – Audrey Hepburn

 

loading...
----------------------
Loading...