Vedete

Secrete de vedete – prietenele Jennifer Aniston și Reese Witherspoon mizează pe postul intermitent, pentru a se menține în formă

Trebuie să recunoaștem că Jennifer Aniston, simpatica vedetă din „Prietenii tăi”, arată uimitor la 50 de ani. Bineînțeles că mizează pe o alimentație echilibrată și face multă mișcare fizică, dar pe lângă toate acestea, mai are un secret, care o ajută să se mențină suplă și sănătoasă: postul intermitent! De altfel, prietena ei foarte bună, actrița Reese Witherspoon, practică și ea această metodă  și amândouă sunt foarte mulțumite de rezultate.

Într-un interviu recent, Jennifer a mărturisit că nu mănâncă nimic dimineața și respectă tiparul 16/8, adică postește timp de 16 ore și se hrănește doar într-un interval restrâns de 8 ore. Reese, cu care va juca într-un film în curând, spune că i-a urmat sfaturile și exemplul și se simte și ea foarte bine.

Pe lângă postul intermitent și o dietă sănătoasă, cele două vedete, care sunt prietene la cataramă, se antrenează 5-6 zile pe săptămână, așa că nu trebuie să ne mirăm deloc că amândouă sunt într-o formă de zile mari.

Pentru acelea dintre voi care nu știu încă ce este postul intermitent, puteți afla detalii aici.  Adepții acestui tipar de alimentație susțin că, pe termen lung, vei putea să pierzi în greutate, să controlezi foarte bine nivelul zahărului din sânge și, în ultimă instanță, postul intermitent îți poate prelungi viața.

 

V-ar putea interesa și:

Ce este dieta hormonală și cum te poate ajuta să-ți menții greutatea normală și să fii sănătoasă

Dieta Mayo – un regim sănătos, care nu interzice niciun aliment și care este recomandat pentru întreaga viață

 

 

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.