Vedete

Secrete de vedete – râsul și muzica au ajutat-o pe Olivia Newton-John (71 de ani) să depășească cele mai grele încercări ale vieții sale

Puțină lume știe, probabil,  că Olivia Newton-John, partenera de odinioară a lui John Travolta în fermecătorul musical “Grease”, este o supraviețuitoare a cancerului de sân. Ajunsă la 71 de ani, actrița spune că scopul ei în viață este să îi ajute și pe alții să învingă cumplita boală. Ea însăși a încercat tot felul de metode, de la acupunctură, până la meditație, care au ajutat-o să își vindece și rănile psihice. Evident că, după o asemenea încercare, Olivia a realizat cât de important este să duci un stil de viață sănătos. Așa se face că și-a schimbat complet alimentația, ba chiar a editat și o carte de bucate, cu rețete ușoare, care pot fi preparate de oricine.

Olivia Newton-John manâncă foarte multe salate, care conțin legume ecologice și în care predomină culoarea verde. Nu este vegetariană, dar consumă carne foarte rar.  Ea a încercat să-i imprime obiceiurile sale culinare sănătoase și fiicei sale, pe care a crescut-o cu puține prăjituri și băuturi carbogazoase și pe care a obișnuit-o de mică să adore legumele.

Acum, Olivia își verifică sănătatea în fiecare lună și face mamografie o dată pe an. Într-un interviu recent, în care a fost întrebată cum a făcut față cumplitului diagnostic, Olivia spune că cel mai mult a ajutat-o… râsul! Da, pare greu de crezut că poți să râzi când știi că ai cancer, dar ea spune că dacă privești orice situație cu umor și optimism, o vei depăși mult mai ușor.  Și muzica i-a fost sprijin în cumplitele încercări ale vieții.  În perioada în care a urmat tratamentul pentru boală, a lansat un album, iar asta a fost pentru ea cea mai bună terapie.

Revenind la felul în care se menține în formă Olivia Newton-John, ea spune că, pe lângă faptul că mănâncă foarte sănătos, încearcă să facă zilnic sport – joacă tenis, merge cu caiacul pe râuri, sau face plimbări foarte lungi. Ea susține că nu trebuie să lași să treacă nicio zi în care să nu te miști. În rest, se bucură enorm de familia sa, de prieteni și de natură, care o încarcă mereu cu energie pozitivă.

 

V-ar putea interesa și:

Șase simptome posibile ale cancerului de sân

Secrete de vedete – la 78 de ani, actrița Faye Dunaway este obsedată să își cântărească fiecare porție de mâncare, exact ca în tinerețe!

 

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.