Vedete

Secrete de vedete – regina Spaniei spune că “silueta subțire, cu Zumba se ține”

Despre regina Spaniei, Letizia Ortiz, se pot spune multe lucruri, dar nimeni nu poate contesta faptul că este foarte frumoasă și elegantă. Sunt atuurile cu care l-a cucerit și pe prințul Felipe, care a făcut tot posibilul să o ia de soție pe jurnalista divorțată, deși multă lume a spus că nu s-ar cuveni ca o asemenea uniune să aibă loc. După 13 ani de mariaj și două fetițe superbe, cei doi par, însă, la fel de îndrăgostiți ca în prima zi, iar spaniolii au învățat să o îndrăgească pe blonda și firava lor suverană.

Mulți fani  ai Letiziei se întreabă cum reușește aceasta să rămână atât de subțire și de luminoasă, în ciuda trecerii timpului.  Ei bine, regina a dezvăluit într-un interviu că urmează un regim antiinflamator, numit dieta Perricone (mai cunoscut în Spania), care, potrivit nutriționiștilor, este sănătate curată și se axează în primul rând pe consumul unor alimente benefice pentru organism și mai puțin pe pierderea în greutate. În plus, regina nu consumă deloc zahăr și obișnuiește să bea trei litri de apă pe zi. De altfel, pasiunea Letiziei pentru un stil de viață sănătos se oglindește și în numeroasele campanii de conștientizare în care s-a implicat, unde le vorbește oamenilor despre nutriție și cum poți lupta împotriva unor boli.

Firește, la această dietă sănătoasă, regina Spaniei adaugă și ore de Zumba și fitness, iar mușchii săi bine definiți pot rivaliza oricând cu cei ai Madonnei. Brațele tonifiate și subțiri o ajută să poarte creații cu tăieturi destul de îndrăznețe. Designerii ei preferați sunt Hugo Boss și Carolina Herrera, dar Letizia nu ezită să poate cu mândrie și creații mult mai ieftine, de la popularele branduri Zara sau Mango.

 

V-ar putea interesa și:

Ești împlinită ca femeie doar dacă ai un copil? Iată ce au răspuns la această întrebare mai multe actrițe celebre, care nu sunt mame.

Vitamina C – esențială pentru organism! Care sunt fructele și legumele din care putem să o luăm

 

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.