Vedete

Secrete de vedete – regulile de stil ale lui Audrey Hepburn

Deși au trecut mai mult de  50 de ani de când Audrey Hepburn era regina epocii de aur a Hollywood-ului, eleganța ei fără cusur și

stilul inconfundabil au rămas la fel de actuale până în zilele noastre. Superba actriță a fost și este încă o sursă de inspirație când vine vorba de modă, atitudine și, mai ales, stil.  Ea ne-a lăsat moștenire pantalonii pixie, ori renumita “little black dress”, sau rujul roșu îndrăzneț.  Haideți să trecem în revistă câteva dintre regulile ei de stil, care sunt la fel de actuale și acum. Aceste reguli sunt o “biblie”, ca să spunem așa, pentru toate femeile care își doresc să arate elegant, să fie chic, în ciuda vremurilor și a schimbărilor dictate de moda sezonului.

  1. O curea în talie va da o formă feminină corpului vostru. Cu o simplă curea, mai îngustă, sau mai lată, puteți manipula orice siluetă. Fie că o adăugați peste o cămașă, o rochie, sau un trenci, trupul va căpăta forma atrăgătoare a unei clepsidre, iar silueta va fi subțiată și alungită.
  2. Furați-i hainele iubitului. Audrey Hepburn era de părere că hainele de inspirație masculină, purtate mai ales în timpul zilei, sunt cât se poate de sexy.  Așadar, nu vă sfiiți și intrați în dulapul partenerului, de unde puteți alege cămăși oversize, veste sau sacouri, ori chiar blugii lui mai vechi. Iar dacă o să combinați o piesă de inspirație masculină cu una extrem de girly, cum ar fi o pereche de pantaloni lejeri de stofă și o cămașă cu volane într-o culoare tare, veți obține un efect tineresc, elegant și seducător.
  3. Investiți într-o pereche de balerini de calitate. Este genul de încălțăminte care nu se va demoda niciodată și care poate fi asortată atât la o ținută de zi, cât și la o rochie de seară.
  4. Asigurați-vă că aveți tot timpul o pereche de ochelari de soare supradimensionați la îndemână. Aceștia nu numai că vă pot face să păreți elegantă, sofisticată și misterioasă, dar vă servesc și în zilele când nu aveți chef de prea mult machiaj, sau după o noapte mai grea, când vreți să ascundeți cearcănele adânci și pungile de sub ochi.
  5.  Purtați pantaloni tăiați deasupra gleznei. Asta, firește, dacă subțirimea piciorului vă permite. Cert este că modelul pixie este extrem de flatant pentru siluetă și poate fi purtat atât cu balerini sau sandale joase, cât și cu tocuri amețitoare.
  6. Când aveți îndoieli, apelați la “little black dress”. Orice femeie care se respectă trebuie să aibă o astfel de rochie în garderobă, cât mai simplă și cu o croială care să îi flateze silueta. Micuța rochie neagră poate fi purtată atât ziua, cât și la un eveniment elegant de seară, însă, firește, cu accesorizări diferite. “Little black dress” este utilă la serviciu, la o întâlnire de afaceri, o înmormântare, un interviu, o seară la teatru, sau orice altceva vreți voi.
  7. Negru din cap până în picioare. Dacă nu aveți prea multă imaginație în materie de combinare a hainelor, dacă nu vreți să dați greș și vă doriți să arătați ca și cum ați stăpâni foarte bine stilul, atunci optați pentru haine negre, din creștet până în tălpi.  Dacă asortați la ele și un ruj roșu aprins, veți arăta foarte chic.

Secrete de vedete: cum reușește să aibă Nicole Kidman la 50 de ani un trup de adolescentă!

Secrete de vedete: patru lucruri mai puțin cunoscute despre „frumușica” Julia Roberts

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.