Vedete

Secrete de vedete – regulile nemuritoare de stil ale marelui Christian Dior

Christian Dior a fost, alături de Coco Chanel, una dintre cele mai proeminente figuri din domeniul modei. Principiile sale au devenit reguli de aur ale stilului, la fel de valabile astăzi, ca în anii de glorie ai renumitului designer. Acestea sunt foarte importante în special pentru femeile care preferă eleganța, croielile clasice și care nu se simt confortabil în zona experimentală și avangardistă a modei:

  1. Eleganța înseamnă simplitate. Christian Dior obișnuia să spună că este împotriva ținutelor fanteziste, care sunt făcute doar pentru a atrage atenția. “Frumusețea este doar puțin îndrăzneață, iar în momentul în care se transformă în aroganță, vorbim deja de prost gust.”
  2. Stilul se bazează pe calitate. Atunci când îți cumperi, sau îți croiești o haină, alege întotdeauna materialul cel mai bun pe care poți să ți-l permiți. Mai bine să ai o rochie bună, decât două rele.
  3. Accesoriile ne reprezintă. Aceeași rochie poate arăta cu totul diferit, dacă o accesorizezi diferit. Folosește bijuterii, eșarfe, ochelari de soare, ca să-ți înfrumusețezi ținutele.
  4. Rozul înseamnă gingășie, iar griul nu înseamnă plictiseală. Poate puțină lume știe, dar cele două culori au fost preferatele celebrului designer.
  5. Lenjeria de corp trebuie să fie de calitate. Începe alcătuirea oricărei ținute de la o lenjerie de corp care să îți vină perfect și care să arate elegant.
  6. Încălțămintea trebuie să fie frumoasă, astfel încât să pună în valoare orice ținută. Multe femei nu acordă importanță acestui capitol, deși o pereche de pantofi prețioși pot scoate din anonimat chiar și cele mai banale haine.
  7. Dacă ai picioare strâmbe, prea groase, sau prea subțiri, atunci poartă haine cu decolteu adânc. Cu alte cuvinte, analizează-te cu luciditate și pune-ți în valoare calitățile. Atrage ochiul privitorului spre acele părți ale corpului tău pe care le consideri atrăgătoare.

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete: cum se mențineau în formă starurile de odinioară. Astăzi – Audrey Hepburn

Ce înseamnă să fii chic? Zece secrete care le fac pe franțuzoaice să fie atât de stilate și admirate

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.