Vedete

Secrete de vedete – Sarah Jessica Parker știe “Totul despre sex”, dar mai ales cum să rămână suplă și sănătoasă

Fără doar și poate, unul dintre cele mai spumoase și mai inteligente seriale dedicate femeilor este “Totul despre sex”. Dar ce ar fi această producție fără personajul Carrie Bradshaw, interpretat fără cusur de Sarah Jessica Parker? Acest rol a fost unul emblematic pentru actrița în vârstă acum de  53 de  ani, iar lumea o asociază mereu cu blonda zăpăcită din “Totul despre sex”. De altfel, între Sarah și Carrie există multe puncte comune, iar unul dintre acestea este pasiunea pentru modă.  Actrița este considerată drept una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete de la Hollywood, iar la asta contribuie și silueta ei suplă și fără cusur. Dar cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat?  Ei bine, Sarah duce o viață disciplinată, iar rutina ei zilnică ar putea fi un bun exemplu pentru orice femeie.

  • Mișcarea fizică este o prioritate pentru Sarah. Ea a declarat într-un interviu că îi place să fie agilă și sănătoasă, de aceea face multă mișcare – yoga, dar și antrenamente cu greutăți. În plus, adoră să meargă pe jos și spune că face asta zilnic, kilometri întregi. Apelează rar la mașină, iar dacă distanțele sunt prea lungi, atunci alege bicicleta!
  • Sarah consumă în principiu carne slabă, grăsimi sănătoase și reduce cât poate de mult carbohidrații. Dar, mărturisește vedeta, își face și unele pofte din când în când, iar printre acestea se numără: pastele, slănina (!) și brânza.

În rest, viața de zi cu zi a actriței pare mult mai așezată decât a personajului Carrie Bradshaw. Sarah este căsătorită din 1997 cu actorul Mathew Broderick (o căsnicie record pentru Hollywood!), iar cei doi au împreună trei copii.  Unul dintre secretele longevității acestui mariaj, crede actrița, este și faptul că ei locuiesc la New York, unde interesul paparazzilor este ceva mai redus, față de Los Angeles, loc în care ar fi fost direct sub lumina reflectoarelor. Așa, își pot duce viețile aproape normal, fără presiunea mediatică care se pune asupra altor cupluri celebre.

V-ar putea interesa și:

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.