Vedete

Secrete de vedete – sfaturile de viață ale celebrei Brigitte Bardot

Fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase și mai sexy apariții din istoria cinematografiei (poate chiar mai sexy decât Marylin Monroe, care era cam… fabricată), a fost și va rămâne Brigitte Bardot. Bosumflata blondă a știut să se bucure din plin de viață. A trăit exact așa cum a vrut, a iubit, a râs, a dansat și spune că n-a avut niciun regret. Într-unul din numeroasele interviuri pe care le-a dat de-a lungul timpului, B.B. a oferit (la cererea reporterului) și câteva sfaturi de viață semenelor sale, dintre care unele amuzante, iar altele foarte practice:

  1. Purtați întotdeauna o pălărie cu boruri mari când vă expuneți la soare. Nu numai că vă scapă de insolație, dar vă ferește de arsuri pe față și astfel veți evita îmbătrânirea prematură a tenului.
  2. Iubiți și aveți grijă de toate creaturile pământului. Este deja celebră dragostea pe care Brigitte o poartă animalelor și numeroasele campanii la nivel mondial în care s-a implicat.
  3. Întotdeauna rămâneți în relații de prietenie cu foștii iubiți sau soți. Ba mai mult, împrieteniți-vă și cu actualele lor iubite/soții – este cea mai bună formă de răzbunare!
  4. Adoptați o figură ușor bosumflată când vreți ca iubitul să vă cumpere un cadou. De regulă, asta funcționează mai bine decât un zâmbet.
  5. Întotdeauna faceți o baie caldă și masați-vă picioarele după o zi lungă și obositoare.
  6. Experimentați mereu noi coafuri, chiar dacă unele vi se par prea îndrăznețe. O femeie trebuie să iasă mereu din zona ei de confort și să fie surprinzătoare.
  7. Toată lumea face gafe vestimentare, așa că… asumați-vă acest lucru și încercați să nu vă pese.
  8. Să nu vă lipsească din garderobă un tricou marinăresc. Este o piesă de bază, la fel ca celebra “little black dress” și îl puteți purta într-o mie de combinații.
  9. Ascultați muzică în fiecare zi. O să vă facă viața mai frumoasă și o ză fiți mai zâmbitoare și bine dispuse.

V-ar putea interesa și:

Uimitoarea Linda Rodin și recomandările ei pentru o viață lungă și sănătoasă

Secrete de vedete – Meryl Streep, sau cum să îmbătrânești cu farmec și naturalețe

 

 

 

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.