Vedete

Secrete de vedete. Somonul, secretul Victoriei Beckham pentru un ten perfect.

Are 42 de ani și patru copii, dar soția celebrului fotbalist David Beckham atrage tuturor atenția printr-o siluetă de invidiat și un ten care pare de porțelan. Fosta cântăreață recunoaște însă că nu întotdeuna a avut o piele perfectă, ba chiar s-a luptat ani de zile cu acneea. Totul până într-o zi, când un dermatolog a sfătuit-o să mănânce în fiecare zi, fără excepție… pește gras. De atunci, mărturisește Victoria, nu a trecut nici măcar o zi fără o porție de somon, la micul dejun, prânz sau cină. Iar în câteva luni,  problemele au dispărut!

victoria1

Dar dacă fosta Spice Girls se poate lăuda cu o piele perfectă, nu același lucru poate spune despre alegerile vestimentare pe care le făcea în trecut. Pe cât de stilată și rafinată este în prezent,  pe atât de  ”ciudat”, ca să folosim un cuvânt blând, se îmbrăca în urmă cu câțiva ani.

Victoria Beckham a declarat într-un interviu:  victoria2“Am făcut foarte multe greșeli în modă, dar, de fapt, eu nu le consider chiar greșeli. Am învățat din fiecare și râd  cu poftă  (asta pare greu de crezut, mai ales că este fotografiată mai mereu serioasă), de fotografiile mai vechi, în niciun caz nu mă rușinez de ele”.  Printre greșelile făcute de soția lui Beckham, aspru taxată de opinia publică, a fost și faptul că obișnuia să poarte tocuri amețitoare când era însărcinată.  Dar, spune ea, se consideră norocoasă, deoarece soțul ei a susținut-o tot timpul, iar acum este rândul ei să îi fie alături, mai ales după ce s-a retras din fotbal.

Acum, Victoria a ajuns un designer de succes, cu un cuvânt important de spus în modă.
„Nu aș fi putut face nimic dacă nu era David alături de mine, el este nu doar cel mai bun prieten al meu, dar și o persoană care mă inspiră mereu. Este cel mai fantastic soț și tată din lume!”

Alte secrete de vedete Jennifer Aniston. Sau ale Îngeraşilor de la Victoria’S Secret.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.