Vedete

Secrete de vedete – superba Monica Bellucci (54 de ani) este adepta porțiilor mici de mâncare

“Sunt sexy? Habar n-am”, spunea într-un interviu una dintre cele mai frumoase femei din lume. La 54 de ani, Monica Bellucci întoarce încă priviri și este o apariție spectaculoasă, atât pe covorul roșu, cât și în viața de zi cu zi. Superba brunetă nu s-a încadrat niciodată în tiparele actuale de frumusețe. A avut mereu o siluetă voluptuoasă, care amintește de divele de odinioară – Sophia Loren, sau Claudia Cardinale. Cu toate acestea, aproape toți bărbații o găsesc extrem de atrăgătoare. A jucat în numeroase filme, a fost căsătorită cu un fotograf, iar mai apoi cu actorul francez Vincent Cassel, cu care are și doi copii minunați și a fost cea mai vârstnică dintre fetele Bond (a apărut în pelicula “Spectre” la 50 de ani!).

Frumoasa italiancă spune că a avut mereu probleme cu greutatea și nici nu s-a omorât cu sportul. “O lună făceam Pilates intensiv, iar următoarea deloc”, mărturisea ea în urmă cu câțiva ani.

Acum, la vârsta de 54 de ani, îi vine tot mai greu să se mențină în formă, așa că încearcă să se disciplineze și merge cât de des poate la înot și cursuri de yoga. Iar ca să-și acopere imperfecțiunile (pentru că și zeițele ca ea au defecte), se îmbracă foarte des în negru și folosește lenjerie modelatoare.

Monica Bellucci spune că frumusețea trebuie să vină, în primul rând, din interior,  chiar dacă sună a clișeu. Dacă nu te simți bine în pielea ta și nu ești împăcată cu ceea ce ești, nu vei fi o prezență plăcută nici pentru cei din jurul tău.

Dacă nu se prea omoară cu sportul, Monica se menține în formă printr-o alimentație echilibrată. Ea mănâncă porții foarte mici, iar asta îi permite să consume, din când în când, și lucrurile care îi plac foarte mult. Totul este să nu exagerezi, spune frumoasa actriță. Ea susține că femeile care mănâncă mult oferă o imagine dizgrațioasă celor din jurul lor.

Recent, Monica a apărut în public cu o siluetă nouă, mult mai subțire. Actrița a recunoscut că a slăbit 18 kilograme, cu ajutorul unei diete  pe care a conceput-o singură. În principiu, a mâncat trei mese pe zi, renunțând la gustări, alcool, grăsimi, dulciuri și a băut cel puțin doi litri de lichide  –apă și ceaiuri.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – ce face superba Halle Berry ca să arate de 32 de ani, când, de fapt, are 52!

Secrete de vedete – la aproape 80 de ani, Jane Fonda continuă să întoarcă priviri și este plină de farmec și vitalitate

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.