Vedete

Secretele divelor de altădată – cum se menținea în formă Marylin Monroe

Marylin Monroe a fost, fără doar și poate, diva absolută – extrem de populară, frumoasă, voluptuoasă, vulnerabilă; ea este, însă, antiteza modelelor anorexice de astăzi, iar schimbarea opticii privind frumusețea feminină din ultimele decenii a adus, bineînțeles, o schimbare drastică și în alimentație. Pe vremea lui Marylin nu existau smoothie-urile și pudrele de proteine de astăzi, nici suplimentele alimentare care ajută la creșterea masei musculare, concomitent cu arderea grăsimilor.

Suntem curioși, totuși, cum se mențineau în formă divele de altădată? Iată cum arăta meniul divei blonde pentru o zi:

  • La micul dejun obișnuia să bea un amestec din două ouă bătute cu un pahar de lapte cald. Se pare că nu s-a abătut de la acest obicei ciudat ani de zile.
  • La cină prefera să-și gătească singură friptură din carne proaspătă de miel, sau ficat la cuptor, alături de o porție generoasă de morcovi… cruzi! După asta, savura o înghețată mare. Prânzul nu era niciodată o prioritate pentru Marylin, iar diva evita cât de mult putea ieșirile la restaurant, tocmai ca să nu se abată de la planul ei alimentar simplu și riguros.

Trebuie să remarcăm că Marylin nu mânca pâine, sau paste, sau orez.  Cât despre sport, obișnuia să alerge, sau să călărească și se antrena zilnic cam 10 minute cu greutăți mici, pentru a-și păstra tonusul muscular. Fără antrenori personali, fără ore extenuante petrecute la sală, fără să-și numere pașii făcuți zilnic, sau caloriile consumate. Ce e drept, pe Marylin nu o interesa să slăbească, deoarece își iubea formele voluptuoase. Singura ei dorință era să se mențină și să fie energică și sănătoasă. În plus, pe vreme aceea se folosea mult lenjeria modelatoare, așa că nu avea probleme nici dacă acumula câteva kilograme în plus.

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – regulile de stil ale lui Audrey Hepburn

Secrete de vedete: patru lucruri mai puțin cunoscute despre „frumușica” Julia Roberts

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.