Stil

Secretele unei fete leneșe pentru un abdomen plat

În materialul de astăzi nu vom vorbi despre exerciții cardio, HIIT, Tabata, sau mii de abdomene… să fim realiste, câte femei au atât de mult timp și atât de multă ambiție ca să meargă la sală de câteva ori pe săptămână și să transpire făcând antrenamente epuizante? Din fericire, există și lucruri care se pot face în afara celor menționate mai sus, pentru un abdomen acceptabil. Sigur, nu putem avea pretenția la pătrățele,  dar măcar putem încerca să scăpăm de colăceii inestetici! Așadar, iată câteva dinre trucurile unei fete… leneșe:

  1. Masajul abdominal. Acesta se poate face și seara, când vă uitați la televizor, așa că nu aveți nicio scuză. Folosiți un ulei special pentru masaj, sau o cremă anticelulitică și frământați-vă abdomenul câteva minute bune, în toate direcțiile. Cu timpul, țesutul adipos se va rupe, iar depozitele inestetice se grăsime se vor diminua.
  2. Bronzați-vă! Poate sună ciudat, dar să știți că un corp bronzat arată mult mai suplu și mai tonifiat decât este în realitate. Nu vă trimite nimeni la plajă, sau la solar, pentru asta s-au inventat autobronzantele.
  3. Beți muuultă apă. Nu aveți idee cât de mult contează acest lucru, pentru că apa nu numai că ajută la eliminarea toxinelor din organism, dar asigură buna funcționarea a acestuia și ajută la eliminarea țesutului adipos.
  4. Încercați o perioadă de timp să mâncați… keto. Asta înseamnă să eliminați zahărul și carbohidrații simpli și să consumați preponderent alimente bogate în proteine și grăsimi sănătoase. (dacă vă interesează mai multe despre dieta ketogenică, le găsiți aici).
  5. Reduceți cât de mult puteți consumul de sare, deoarece sarea predispune la retenția de lichide și balonare.
  6. Consumați cât mai multe fibre. Acestea ajută la optimizarea tranzitului intestinal.
  7. Dansați. Bun, înțelegem că nu aveți timp sau nu vă place să mergeți la sală, dar ce vă împiedică să vă puneți acasă muzica preferată și să vă mișcați într-un ritm cât mai energic? E o activitate plăcută și… arde calorii!

V-ar putea interesa și:

Opt motive posibile pentru care nu reușești să scapi de grăsimea de pe abdomen

Despre slăbit, cu bune și rele. Află ce efecte surprinzătoare poate avea pierderea în greutate

 

 

loading...
----------------------
Loading...