Actual Featured

Seful Pentagonului, vaccinat public impotriva Covid-19. Campania de vaccinare din SUA este cea mai mare din istoria sa

Pentagonul a anuntat saptamana trecuta ca secretarul si oficialii militari de varf vor fi vaccinati voluntar si public pentru a contribui la raspandirea mesajului despre eficacitatea si siguranta tratamentului.

Seful Pentagonului, vaccinat public impotriva Covid-19

Seful Pentagonului, Christopher Miller, a fost unul dintre primii americani care a primit vaccinul Covid-19 luni, public, pentru a incuraja restul tarii sa urmeze exemplul.

Secretarul interimar al apararii a primit vaccinul la spitalul militar Walter Reed de langa Washington, potrivit unui videoclip publicat de Pentagon.

“Asta e tot ?! Oh, haide! Pai nu a durut deloc!” a glumit Miller in timp ce primea vaccinul, un simbol al sperantei pentru tara cel mai afectata de pandemie.

Seful Pentagonului, vaccinat public impotriva Covid-19

Campania de vaccinare din SUA, cea mai mare din istoria sa, acorda prioritate lucratorilor din domeniul asistentei medicale si caselor de ingrijire medicala.

Aproape trei milioane de doze urmeaza sa fie distribuite pana miercuri, cu scopul de a vaccina aproximativ 20 de milioane de americani pana la sfarsitul lunii decembrie si 100 de milioane pana la sfarsitul lunii martie.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.