Eveniment Featured

Senatoarea Diana Şoşoaca din partea AUR are trei locuințe, o casă de vacanță și 4 terenuri, dar și conturi bancare

Senatoarea Diana Şoşoaca din partea AUR are trei locuințe, o casă de vacanță și 4 terenuri, dar și conturi bancare care însumnează peste 15.000 de euro, se arată în declarația de avere depusă la Senat, potrivit Ziarului Adevărul. Diana Șoșoacă este la primul mandat de senator și de curând și-a publicat declarația de avere.

Potrivit acesteia, senatoarea din partea AUR are mai multe terenuri şi locuinţe, obiecte de artă moştenite din familie şi deţine conturi bancare în care se află aproape 15.000 de euro. Diana Şoşoacă deţine un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi încă trei terenuri intravilane, două în Vâlcea şi unul în Dâmbovita.

Senatoarea mai deţine trei locuinţe, dintre care două apartamente şi o casă de vacanţă, precum şi un autovehicul marca Opel Costra cumpărat în 2015, se arată în documentul depus la Senat. Declarația de avere de pusă de Diana Șoșoacă la Senat La capitolul ”bunuri”, Diana Şoşoacă deţine mai multe obiecte de artă dobândite „din familie”, care au o valoare estimată de 5.000 de euro. De asemenea, senatoarea AUR mai are patru conturi bancare, unde, în total, se află peste 16.000 de euro. Declarația de avere de pusă de Diana Șoșoacă la Senat În declaraţia de avere se mai precizează faptul că aceasta deţine Cabinetul de Avocatură Ivanovici, de unde, în anul 2020, a obţinut suma de 250.000 de lei. La acest cabinet este angajat ca secretar şi soţul Dianei Șoșoacă care încasează 28.000 de lei pe an.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.