Vedete

Senzuală și plină de vitalitate la 61 de ani! Află secretele unei femei speciale, care pare să fi băut apă din fântâna tinereții

Poate exista tinerețe și frumusețe și dincolo de pragul vârstei de 50 de ani? Am fi tentați să spunem că nu, însă protagonista materialului de astăzi ne contrazice! Ea ne demonstrează cu prisosință că poți emana senzualitate și vitalitate chiar și la 61 de ani!  Yazemeenah Rossi este artist vizual, fotograf și… model, iar recent a realizat o campanie  uimitoare pentru costume  de baie.  Fondatorii casei de lenjerie au avut totală încredere în ea și spun că și-au dorit, prin această colecție, să se îndepărteze de imaginile hiper-sexualizate ale liniilor de costume de baie existente la ora actuală. Ei au vrut să promoveze imaginea unei femei care știe să aibă grijă de ea indiferent de vârstă,  plină de încredere, strălucitoare și elegantă.

Yazemeenah Rossi s-a născut în Franța în 1955, a crescut în insula Corsica, iar acum s-a stabilit în Malibu, California.  Ea și-a început cariera de model abia la vârsta de 28 de ani, când altele părăsesc lumina reflectoarelor.  Faptul că nu își ascunde părul alb, pe care îl poartă mai mereu liber pe umeri și nici ridurile, de care pare aproape mândră,  au făcut-o să devină o figură aparte în lumea atât de pretențioasă a modei.

Yazemeenah spune că provine dintr-o familie foarte simplă, unde femeile își îngrijeau părul și pielea cu ceea ce foloseau și la gătit – ulei de măsline.

Evident, după apariția campaniei pentru costume de baie, superbul model a primit numeroase întrebări legate de secretul aspectului ei. “Nu există un secret chiar așa de mare. Tot ce am făcut a fost să mănânc alimente ecologice, cu mult înainte ca acestea să fie la modă. Folosesc pentru piele uleiuri naturale, pentru păr ulei de rapiță, îmi fac gomaj o dată pe săptămână cu un amestec de zahăr fin și ulei de măsline, mănânc un avocado pe zi și mult pește ecologic. Cam atât.”    

Cea mai sexy bunică din lume…

Probabil cea mai sexy bunică din lume! O bloggeriță de modă de 47 de ani .

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.