Frumuseţe

Sexy la orice vârstă! Zece dintre cei mai spectaculoși bărbați din lume, trecuți de prima tinerețe

Acest material este unul special pentru doamne! Sau nu? În fine, iată un top al domnilor trecuţi de prima tinereţe, dar care nu au nicio şansă să treacă neobservaţi. Sunt sexy, eleganţi, au atitudine şi personalitate, aşa că puţine Eve ar putea rămâne indiferente în faţa lor. Nu ştim câte ore petrec la sală, sau în faţa oglinzii (mă rog, dacă am face o documentare mai aprofundată, am putea afla), dar până la urmă ce contează este rezultatul final, care demonstrează clar că vârsta este doar un număr şi există bărbaţi care, ca şi vinul, cu cât sunt mai “vechi”, cu atât devin mai… buni!

  1. Anthony Varrecchia – domnul din imagini are 53 de ani, este model, artist, fotograf, personal trainer, iar cei care îl cunosc jură că este și extrem de prietenos, şarmant şi bucuros să îşi arate nurii, pentru care a trudit ani de zile.

anthony-varrechia2 anthony-varrechia1

  1. Eric Rutherford – dânsul este tot model (cum altfel?), editor de modă şi vedetă pe Instagram. Este stabilit în Los Angeles şi îşi descrie stilul “sofisticat, clasic şi jucăuş”. Nu ştim exact ce vârstă are, e un secret pe care îl păzeşte cu străşnicie, dar este evident că face parte din categoria bărbaţilor tomnatici şi sexy.

eric-rutheford1 eric-rutheford2

  1. Mark Reay, 57 de ani – fost actor și model, acum fotograf de modă, acest domn atrăgător are o poveste de viață demnă de un film. A călătorit timp de ani de zile, a supraviețuit la limită din slujbe mărunte, ba chiar a trăit multă vreme ca un homeless (incredibil, dar adevărat), pe acoperișul unei clădiri, cu doar câteva tricouri, o pereche de pantaloni și una de șosete. Acum, viața lui s-a schimbat, însă nu va uita niciodată cât de greu l-a încercat destinul.

mark-reay1 mark-reay2

  1. Philippe Dumas, 60 de ani – dânsul aduce cu Jules Verne și nu, nu are nicio legătură de rudenie cu Alexandre Dumas; spune că a devenit model din înatâmplare abia după ce și-a lăsat barba să crească. Acum, a ajuns să colaboreze la campanii pentru branduri mari, ca Channel sau Dior

philippe-dumas2

Sexy old man model

  1. R. Pescod – are aproape 60 de ani, este designer, actor, model și pasionat de decorațiuni interioare. O dovedește casa în care locuiește în prezent, construită și amenajată de el

t-r-pescod1 t-r-pescot2

  1. Aiden Brady, 50 de ani – este model, muzician, însă partea cu adevărat picantă a carierei sale o reprezintă… filmele pentru adulți. A apărut în peste 50 de producții XXX, însă în 1999 a renunțat să își câștige existența în acest mod și s-a dedicat altor ocupații, mai onorabile, ca să spunem așa. Acum, este un model extrem de apreciat.

aiden-brady1 aiden-brady2

  1. Wang Deshun, 80 de ani – este, fără doar și poate, veteranul acestui top, însă arată incredibil. Chinezul născut la Shenyang a început ca actor, inclusiv de pantomimă,  dar a cunoscut succesul mondial recent și este considerat un adevărat fenomen. El spune că, pentru a putea impresiona spectatorii care vin să-l vadă defilând în prezentări de modă, petrece patru ore pe zi la sală și mănâncă extrem de sănătos.

wang-deshun1 wang-deshun2

  1. Garret Swann, 47 de ani – este ceva mai tinerel, lucrează ca actor, scenarist, producător, dar mai ales ca model

garret-swann1 garret-swann2

  1. Ron Jack Foley – este un actor și model american, a jucat în mai multe filme (în roluri minore) și a apărut în multe reclame

ron-jack-foley1 ron-jack-foley2

  1. Alessandro Manfredini, 48 de ani – arată mai matur decât vârsta din buletin, dar nimeni nu-i poate contesta calitățile fizice ieșite din comun. Și el a devenit un model de talie internațională mulțumită bărbii sale spectaculoase și are un număr record de urmăritori pe Instagram. El spune că are grijă să facă mult sport, să mănânce sănătos, să gândească optimist și “să meargă înainte; mereu”alessandro-manfredini1 alessandro-manfredini2
loading...
----------------------
Loading...