Featured Vedete

Simona Halep: „Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil”

Simona Halep, numărul 2 mondial WTA, a fost lăudată astăzi de Ministerul Sănătății pentru că susține campania de vaccinare împotriva COVID-19, lucru cu atât mai important cu cât Simona a avut și ea virusul.

Campioana româncă s-a declarat total pentru campania de vaccinare deoarece își dorește o întoarcere cât mai rapidă la normalitate și la viața pe care toți o aveam înaintea virusului.”Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci și un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm. După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că știe cum se simte această boală.

Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus Simona. Cu toții noi ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile și oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate.
Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona”, a fost postarea Ministerului Sănătății.

Simona Halep, antrenament în direct pe Facebook! Cum a interacționat numărul 2 WTA cu fanii
Simona Halep a interacționat într-un mod inedit cu fanii săi. Sportiva a avut unul dintre ultimele antrenamente înainte să plece spre Australia pentru a participa la unul dintre cele mai importante turnee ale anului.

Simona Halep continuă să se antreneze chiar înainte de Openul Australian și și-a invitat fanii să privească… de la distanță! Numărul 2 WTA a oferit un live pe Facebook în care susținătorii săi au putut să o urmărească în cadrul unei sesiune de aproape două ore.

”Salut tuturor! Am vrut să sărbătoresc startul sezonului 2021 invitându-vă live la una dintre sesiunile mele de antrenament înainte să plec spre Australia. Sper să vă placă. Vă îmbrățișez, Simo”, a fost mesajul sportivei din Constanța.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.