Eveniment Featured

Soț și soție care vor deveni parlamentari AUR! Dănuț este navigator, iar soția asistent medical„Nu se astepta neam de neamul meu!”

Sunt sot si sotie: familia Aelenei. Danut si Evdochia, viitori parlamentari AUR. Danut este navigator si ofiter electrician, sotia asistenta medicala. In acte apar in Navodari. Familia detine o pensiune aproape de mare si reprezinta partidul Alianta pentru Unirea Romanilor. El va merge ca deputat, ea senator. Evdochia Aelenei a spus: „Nu se astepta neam de neamul meu!”.

Evdochia este asistenta medicala si membra a partidului AUR. Sotul ii spune Dusia. Acum cateva zile au primit vestea ca-n urma redistribuirii voturilor ea a fost aleasa senator. Cei doi au oferit un interviu pentru Digi 24.

Danut Aelenei: Din cauza faptului ca au fost foarte putine voturi, am impresia ca locul ei este discutabil. Nu stim. Inca nu avem o confirmare!

Reporter: Astazi aflati!?

Evdochia Aelenei: Acum, da! Astazi se va…

Reporter: Renuntati la spital, doamna?

Evdochia Aelenei: Nu renunt la spital! Sa ma ajute Dumnezeu! Sa stiti ca nu tin foarte tare, ca-n planul nostru n-a fost sa ajungem la Parlament! Eu stiu 90% ca n-o sa mergem amandoi, ca eu, probabil, o sa raman acasa! Mie-mi place atat de mult anestezia incat s-ar putea sa nu pot sa renunt.

Reporter: Apropo, v-ati vaccina?

Danut Aelenei: Suntem rezervati, asa! Daca se confirma ca vaccinul este intr-adevar bun pentru om, impotriva pandemiei, eu nu am nimic de comentat.

Evdochia Aelenei: Nu vreau sa fiu cobai, sa fac acum pe viteaza, vai, nu ma vaccinez, sau vai, ma vaccinez. Deci, la ora asta eu sunt indecisa.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.