Frumuseţe

Spune-mi culoarea manichiurii tale, ca să îți spun ce personalitate ai!

Uite  că am trăit s-o auzim și pe asta: culoarea pe care o alegem ca să ne vopsim unghiile spune ceva despre personalitatea  noastră! Cel puțin așa susțin redactorii site-ului providr.com, care au alcătuit o listă cu cele mai întâlnite culori pentru manichiură și semnificațiile acestora. Ei pretind că nu este nimic întâmplător atunci când ne alegem o anumită culoare de lac de unghii, sau când optăm pentru desene geometrice complicate pentru a le picta:

  • Vrem să le asortăm la o anumită ținută
  • Optăm pentru o anumită culoare, în funcție de starea de spirit pe care o avem în momentul respectiv
  • Ne pregătim pentru un eveniment special, etc.

Dar să vedem ce spun culorile alese despre personalitatea noastră:

Unghiile nude.  Persoanele care aleg să-și poate cel mai adesea unghiile astfel,  sunt  prietenoase, populare, comunicative și își doresc mult să se integreze cât mai bine în societate și să fie plăcute de cei din jur.

Unghii argintii.  Purtătoarea acestei culori este o persoană puternică și de încredere. Este considerată adesea o femeie spirituală și cu mari șanse de reușită în viață.

Unghii albe. Alegerea acestei culori sugerează o femeie perfecționistă, dar și o inocentă jucăușă.  În general, aceste femei iubesc curățenia și sunt foarte organizate și punctuale.

Unghii negre. Sunt purtate în general de persoane rebele, cu firi complexe și misterioase.

Unghiile roz. Asta arată că ești o femeie-fetiță, că ai rămas copilăroasă, dulce și romantică.

Unghii portocalii.  O femeie care iși asumă să poarte o culoare atât de puternică, este o optimistă incurabilă, o persoană cu o atitudine strălucitoare, luminoasă, veselă, care nu va lăsa niciun obstacol să o doboare.

Unghii violet.  Sugerează  multă pasiune și creativitate.  Violet este, practic, culoarea imaginației.

Unghii albastre. Femeile care aleg această culoare sunt loiale și de încredere, lor chiar poți să le încredințezi un secret, fără teama că îl vor divulga.

Unghii galbene. Aidoma unei fețe zâmbitoare, unghiile vopsite în această culoare tonică sugerează faptul că purtătoarea lor este o femeie fericită, caldă, care iubește oamenii și compania lor. 

Unghiile roșii. Așa cum se știe, roșu este culoarea pasiunii.  Femeile cu unghii roșii sunt  persoane care știu să iubească, dar totodată  pretențioase și extrem de dedicate scopului pe care și l-au propus, indiferent care este acesta.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.