Frumuseţe Stil

Știai că Stailer.ro te poate programa și la un salon de masaj de relaxare?

Majoritatea persoanelor au auzit de platforma Stailer.ro, iar unii dintre ei chiar o folosesc și sunt extrem de încântați de serviciile pe care le oferă.

Vorbim despre o platformă care a revoluționat în industria hair and beauty din toamna anului 2020, lansându-se prima dată în Cluj Napoca apoi în Iași, Oradea, Timișoara și recent în București. 

Ce este de fapt Stailer 

Stailer este o platformă online cu ajutorul căruia te poți programa la un salon de înfrumusețare în mai puțin de 5 minute. Pare de necrezut însă, acesta a fost și scopul lansării. 

Practic, pentru cei care frecventează saloanele de înfrumusețare pentru a beneficia de anumite servicii, nu mai sunt nevoiți să sune la nici un salon pentru a găsi un loc liber, ci pur și simplu să acceseze platforma, iar acolo vor găsi absolut toate serviciile dorite și se vor programa online. 

Știm cu toții marea problema cu care ne intersectăm atunci când aveam un eveniment important în viața noastră și doream să mergem la un salon de beauty pentru un machiaj profesional, un tuns, un vopsit sau o manichiură și efectiv trebuia să luăm toate saloanele la rând să sunăm pentru a găsi un loc liber. Pierdeam ore întregi la telefon și atunci când găseam un loc liber era necesar să ne modificăm programul în acea zi pentru a ajunge la salon. Iar acest lucru era un caz fericit pentru că se întâmplă chiar să nu găsim un loc liber și eram nevoiți să ne coafam acasă. 

Un alt aspect important pe care Stailer îl îndeplinește este faptul că are o paleta largă de servicii de unde se poate alege în funcție de necesități și preferințe: de la tuns, vopsit, manichiură și pedichiură, pensat, tratamente faciale, până la barbershop Cluj (sau alte orașe). 

O platformă 100% gratuită 

Da, este o platformă pe care oricine o poate accesa fără a i se percepe nicio taxă. 

Stailer se poate accesa chiar și de cei care nu și-au făcut un cont, deși beneficiile opțiunii de a alege să îți faci un cont sunt mult mai mari. 

De ce este de încredere platforma Stailer? Pentru că în cadrul acesteia se află unii dintre cei mai profesioniști în materie de frumusețe, cu o experiență vastă în spate. Ori acest lucru se poate dovedi prin accesarea platformei unde veți putea găsi fotografiile în detaliu a fiecărui salon, serviciile oferite, prețurile precum și recenziile persoanelor care dovedesc că Stailer chiar revoluționează. 

Mai mult decât atât, nu veți fi condiționați nici de timp, de dată sau de oră, adică, va puteți programa la orice oră din zi sau din noapte, la orice stilist sau salon va doriți. 

În cazul în care se întâmplă să nu puteți ajunge la programarea făcută, se poate anula tot online, fără a plăti nicio taxă. 

Platforma Stailer a eficientizat timpul multor persoane în ceea ce privește programarea la un salon și este așteptată să se lanseze și în celelalte orașe ale țării.

Contact:
support@stailer.ro