Vedete

Știți cine este Ashley Graham? Aflați povestea unei tinere care a ajuns model de top, etalându-și cu mândrie formele voluptoase

Într-o lume a modelelor tip Victoria’s Secret, cu măsuri ce par imposibil de atins pentru femeile obișnuite, o tânără a reușit să se impună, deși trupul ei numai tras prin inel nu este. Ashley Graham are 30 de ani și a devenit un model renumit la categoria „plus size”, care nu se mulțumește doar să prezinte colecții de haine și costume de baie, ci a devenit și o activistă pentru dreptul femeilor de a se simți bine în propriul corp, indiferent de măsurile pe care le au.

Poate că și atitudinea marilor case de modă s-a schimbat puțin în ultima perioadă, iar creatorii nu mai fac doar obiecte vestimentare care să se potrivească femeilor de tip 90-60-90,  ci lansează și colecții pentru doamnele cu forme.

Ashley a fost descoperită într-un mall din orașul său natal din statul Nebraska și a cunoscut destul de rapid succesul. A ajuns să lucreze pentru mărci importante din domeniul modei și a apărut pe coperțile unor reviste de top precum Vogue, Harper’s Bazaar sau Glamour. Așa cum spuneam, ea nu se mulțumește să fie doar un simplu manechin, ci, impresionată de problemele femeilor cu siluete atipice,  care sunt adeseori ostracizate și marginalizate, a devenit membru fondator al ALDA, o fundație care își propune să schimbe percepția oamenilor despre frumusețe. În plus, merge deseori prin licee, unde vorbește cu adolescentele despre cât de important este să îți iubești corpul și să îl accepți, așa cum este el.

Ashley Graham mărturisește că încearcă să mănânce cât mai sănătos, chiar dacă uneori mai cade pradă tentațiilor. Ea spune că își începe ziua cu un smoothie verde, din kale, lămâie, ghimbir, sfeclă, mere și pătrunjel. La prânz consumă quinoa, orez brun, legume și tahini, iar la cină somon la cuptor, cartofi dulci și salată. Slăbiciunea ei în materie de mâncare sunt macaroanele cu brânză.  Ashley face și sport, mai ales când știe că se apropie vreo ședință foto importantă. Ea spune că preferă kickboxingul.

Tânăra de 30 de ani este atât de încrezătoare în frumusețea ei, încât a uimit o lume întreagă postând pe contul ei de Instagram o fotografie neretușată, în care celulita de pe picioare era extrem de vizibilă, îndemnându-le pe femei să nu se rușineze de micile defecte fizice pe care le au.

Ea spune că trebuie să mâncăm cât mai sănătos, să facem mișcare, pentru că, înainte de toate, nu ne dorim să fim bolnave. Sigur că trebuie să ne pese și de felul cum arătăm, dar să nu facem din acest lucru o obsesie și să învățăm să ne iubim așa cum suntem.

 

Secrete de vedete: Khloe Kardashian ne spune care sunt pentru ea cele 5 alimente minune!

Secrete de vedete: cum reușește să aibă Nicole Kidman la 50 de ani un trup de adolescentă!

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.