Featured Vedete

Surpriză neașteptată pentru Gina Pistol din partea lui Smiley chiar în al treilea trimestru de sarcină

 Iubita lui Smiley a schimbat prefixul, iar vârsta de 40 de ani o găsește cum nu se poate mai fericită. Este însărcinată în al treilea trimestru, profesional îi merge excelent, așa că Gina dezvăluie că a plâns toată dimineața de fericire.

După ce, pe 30 septembrie, Gina și Smiley au anunțat că vor deveni părinți, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” pare că înflorește pe zi ce trece. Blonda schimbă astăzi prefixul și nu-și mai încape în piele de fericire.

Gina Pistol trăiește una dintre cele mai fericire perioade din viața ei. La 40 de ani, este însărcinată în al treilea trimestru și nu peste mult timp își va ține în brațe fetița, iar profesional a evoluat fantastic. Prezintă unele dintre cele mai urmărite emisiuni de la TV, Chefi la cuție și Asia Express, motive suficiente pentru a fi fericită cu etapa în care o găsește pragul de 40 de ani.

Pandemia de COVID-19 a făcut ca Gina Pistol să fie acasă de ziua ei, după trei ani de când filmează reality show-ul ‘Asia Express’. De data aceasta, viitoarea mămică filmează pentru „Chefi la cuțite” și se bucură de compania iubitului Smiley, a familiei și prietenilor care i-au lipsit în ultimii ani.

Ce surpriză a primit Gina Pistol de la Smiley de ziua ei

Colegii ei, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, dar și Speak, i-au zis încă de dimineață „La mulți ani”, iar Gina a povestit pe Instastory ce surpriză i-a făcut Smiley, iubitul ei, la prima oră.

„În această dimineață mă simt foarte răsfățată. Am avut un început de zi care m-a făcut să plâng. Am plâns toată dimineața pentru că astăzi fac 40 de ani, împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit pe o muzică superbă. În living aveam un cvartet de coarde care a cântat melodia din «Parfum de femeie», superbul tangou din film, apoi un vals. Vă dați seama că abia eram trezită din somn, abia ieșită din baie și bineînțeles că am plâns”, a povestit Gina Pistol.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.