Stil

Te-ai îndrăgostit și totul pare minunat, dar… de unde știi că EL este alesul?

În zilele noastre vedem, din păcate, multe relații bazate pe orice altceva în afară de dragoste și compatibilitate. Oamenii rămân captivi în căsnicii nepotrivite din comoditate, pentru că sunt dependenți financiar de partenerul de viață, de dragul copiilor, din considerente religioase, de gura lumii, ș.a.m.d. Nu o să analizăm acum toate motivele pentru care persoane care nu au prea multe în comun continuă să meargă pe același drum, chiar dacă acest lucru le face nefericițe; în articolul de astăzi o să vorbim, în schimb,  despre indiciile care ne pot ajuta să descoperim dacă persoana de care ne-am îndrăgostit este, într-adevăr, potrivită pentru noi.  Iată cum putem ști dacă ne-am întâlnit sufletul pereche:

  1. Pur și simplu știm. Uneori inima și creierul lucrează împreună, pentru a ne da de știre că El este alesul. E doar un sentiment pe care îl putem avea în legătură cu o persoană, un soi de revelație, care nu se întâmplă, însă, tuturor.
  2. Aveți același limbaj al dragostei. Dacă simțiți că vă sincronizați perfect cu partenerul, că reușiți să comunicați atât verbal, cât și non-verbal, dacă aveți de multe ori impresia că vă completează și că sunteți pe aceeași lungime de undă, este posibil ca EL să fie alesul.
  3. Vă respectați reciproc. Nu prea putem vorbi despre iubire adevărată, dacă nu există respect. Iar respectul nu poate fi unilateral. Atunci când aveți dovezi clare că iubitul vostru vă respectă cu adevărat, că nu face lucruri care v-ar putea ofensa în vreun fel, atunci… EL poate fi alesul.
  4. Aveți aceeași viziune despre viitor. Dacă voi vreți să vă căsătoriți și să aveți copii, iar el înclină mai degrabă spre o relație fără obligații, atunci e clar că nu mai trebuie să vă pierdeți timpul. În schimb, dacă vă doriți aceleași lucruri și simțiți că amândoi sunteți pregătiți să luați lucrurile în serios, EL e alesul.
  5. E cel mai mare fan al vostru. Sufletele pereche se iubesc, se respectă și se admiră reciproc. Atunci când observați că partenerul vostru vă laudă inițiativele, vă sprijină necondiționat în tot ceea ce faceți și vorbește plin de entuziasm despre voi în public, e clar… nu-l lăsați să vă scape.
  6. Vă simțiți perfect când sunteți împreună. Am văzut multe cupluri care preferă mereu compania celorlalți și evită să petreacă prea mult timp în doi. Pe parteneri îi sperie ideea de concedii în cuplu, sau serile romantice în oraș. Imaginea unor astfel de perechi este una foarte tristă. Dacă, dimpotrivă, vedeți că vă caută mereu compania, că vrea să faceți cât mai multe activități îmrpeună, că nu ia decizii fără să vă ceară părerea, atunci este posibil să vă fi întâlnit sufletul pereche.
  7. Sexul este nemaipomenit. Acesta este un capitol mult mai important decât credeți. Sexul poate netezi multe asperități din viața de cuplu, așa că dacă l-ați întâlnit pe EL, cel care vă face să vă simțiți în al nouălea cer, sunteți norocoase.

V-ar putea interesa și:

De ce înșeală cine înșeală? 6 motive care pot duce la infidelitate

Căsnicia ta pare că a ajuns pe nisipuri mișcătoare? Iată 7 semne care îți arată că te îndrepți către divorț

 

loading...
----------------------
Loading...