Timp Liber

Te simţi obosită? Soluţia pe care ţi-o oferă „Moţăilă”

Într-un cotidian pe repede-nainte, trei tineri din Transilvania au pornit o afacere de familie prin care să le ofere românilor o clipă de răgaz. Au intitulat-o sugestiv “Moţăilă”.

“Şi noi, la fel ca toată lumea, apreciem momentele în care nu putem întinde, inspira adânc şi pur şi simplu să ne bucurăm de viaţă. Aşadar, în 2017, am creat motail.ro, din dorinţa de a da un suflu nou pieţei pufurilor. Cei ce le-aţi încercat la diferite activităţi în aer liber (workshopuri sau festivaluri) ştiu foarte bine despre ce vorbim, iar cei  ce le vor încerca pe viitor vor fi surprinşi de senzaţia plăcută oferită de aceste bean-baguri”, spun Mircea, Crina şi Ilie din Târgu-Mureş.

fotolii-puf-colectia-de-primavara

 

Produsele oferite de moţăilă.ro  sunt lucrate manual în România.  Cusătura fotoliilor este gândită în aşa fel încât să fie cât mai rezistentă. La interior un fermoar/arici mai mic este ataşat astfe încât, la nevoie, să puteţi adăuga/scoate din umplutură de polistiren. Designul fotoliilor este realizat pentru un maxim de confort  astfel că, după o zi agitată sau oricând simțiţi nevoia, să aveți parte de o binemeritată moțăială.  În momentul când vă așezați, fotoliul capătă forma corpului, permițând întregului trup să se relaxeze, simțindu-vă ca într-un norișor.
fotoliu-bean-bag-oak

 

 

 

Fotoliile puf  sunt piese de mobilier cu personalitate şi pot fi aşezate oriunde în casă sau pe terasă. Nu în ultimul rând, bean-bagurile sunt preferatele copiilor, fiind viu colorate şi perfecte pentru joacă, când se uită la desenele preferate sau când citesc. Nu în ultimul rând, fotoliile pară oferă suport pentru întreg spatele, chiar şi omoplaţii fiind cuprinşi în “îmbrăţişarea” acestora.fotoliu-bean-bag-leno

În comparaţie cu scaunele obişnuite, pufurile motaila.ro sunt uşoare şi potrivite pentru orice încăpere, nu au margini ascuţie care să zgârie pereţii sau mobila, iar materialele sunt de foarte bună calitate şi prietenoase cu mediul înconjurător. “Scopul întregii noastre echipe este, în primul rând, satisfacerea clientului prin calitatea produselor, considerând în același timp nevoia de a proteja mediul înconjurător. Astfel, umplutura de polistiren provine dintr-o metodă de upcycle ceea ce ajută foarte mult natura”.

Motaila.ro dispune de o gama variată  de pufuri atât pe stoc, dar este posibilă şi realizarea la comandă, în funcţie de nevoile clientului. (link video).  Durata execuţiei variază, dar nu depăşeşte câteva zile lucrătoare. Ca o noutate, puteţi opta in cazul unui eveniment şi pentru închiriere de bean bag.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.