Stil

Tendinţe în moda toamnei 2016: rock şi paiete

Tendințele sezonului de toamnă 2016 au ieșit deja la lumină. Accente puternice de rock, paiete peste tot și un sentiment general de libertate.

Chiar dacă nu urmezi pas cu pas moda, lasă noutățile să te inspire. Caută creativitate, inovație, acea libertate de exprimare pe care hainele ne-o pun la dispoziție. Nu contează eticheta, contează spiritul. Așa că toamna lui 2016 merită atenție, chiar dacă este foarte probabil să nu porți niciodată o rochie acoperită integral cu paiete. Dar, de ce nu?

Jachete de piele și fuste de tul, tricouri cu mesaje, pantaloni negri, tăiați, cu talie înaltă, paiete pe rochii, tricouri și pulovere, bluze cu spatele gol, magia body-urilor anilor ’90. O atmosferă generală de concert rock, de teribilism, de tinerețe. Pare că nu-și găsește locul în garderoba unui om obișnuit, dar omul obișnuit se înșeală. O jachetă de piele merge la absolut orice, de la fusta și cămașa obligatorii la birou, până la rochiile înflorate de vară și balerinii de sezon. O fustă de tul, până la genunchi, completată cu o cămașă albă, clasică, va păcăli pe oricine, câteva paiete ici și colo cu siguranță nu omoară stilul. Iar metaforele publicate pe tricouri îți vor da un aer de filosof discret, dacă le alegi bine. Pe scurt, îndrăznește, combină, joacă-te, fii tu și uneori fii mai mult decât tine. În toamna lui 2016 ți se permite!

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.